TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!Logico Piccolo Szótagoló - Szótagolló

Logico Piccolo Szótagoló - Szótagolló

Logico Piccolo Szótagoló - Szótagolló

A Szótagoló-Szótagolló az alábbi témákat dolgozza fel: betuismeret nélküli szótaganalízis, szótagazonosítás, csoportosítás, fonématudatosság, hallási figyelem fejlesztése, szótagolás gyakorlása.
A gyermeki gondolkodás fejlodésének nagyon fontos, a tanulás szempontjából sarokpontja az a folyamat, amikor a kisgyermek gondolkodni kezd a nyelvrol. Szétszedi, összerakja, felismeri, alakítja a nyelvi elemeket, és sajátos kis nyelvi alkotásokat, nyelvi képzodményeket hoz létre. Amit a gyermek korábban megtanult megérteni és használni, vagyis anyanyelvét, azt meg kell tanulnia elemeire bontani, ezeket az elemeket egymástól elválasztani, újra összerakni, másféleképpen, megfelelo szabályoknak megfeleloen átalakítani, rendezni, majd ezekrol szabályokat alkotni, vagyis gondolkodni a nyelvrol magáról. Mindez hosszú, ugyanakkor fontos folyamat, mert az olvasás, írás elsajátítása szempontjából nélkülözhetetlen ismeretrészeket a gyermeknek még iskolába kerülése elott tudnia kell azonosítania, illetve ezekkel bizonyos feladatokat elvégeznie. A szótagok, mint a nyelv megkerülhetetlen egységei a nyelvrol való gondolkodás, a nyelvi tudatosság kialakulásának fontos elemei.
Ebben a feladatgyujteményben ennek tudatában az elhangzó beszédelemzésének azon területét gyakoroltatjuk egyre nehezedo feladatokkal, amelyek a beszédtények azonosításával, megfigyelésével a szótagok beazonosítását, a nyelv egységeinek szótagokra bontását gyakoroltatja, mélyíti el.
A feladatok gyerekektol függoen már 5 éves kortól gyakorolhatók, de az iskolakezdés küszöbén minden gyerek számára megkerülhetetlen alapozást adnak az olvasás tanulásához.
A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (11)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 110 Ft

Részletek

Logico Piccolo Szótagoló - Szótagolló


Az iskola sokak számára ijesztő lehet, a tanulás pedig unalmas vagy stresszes tevékenység. De nem a Logico PICCOLO fejlesztőivel! A tanuláshoz való jó hozzáállás alapja a sikerélmény, melyben bőven lesz része gyermekének, ha ezek közül a játékok közül választ. A PICCOLO fejlesztők nagycsoportos kortól az alsó tagozat végéig kísérik a gyerekeket, segítenek az iskolérettséghez szükséges ismeretek, a matematika, az olvasás, írás és a környezetismeret alapjainak elsajátításában. A játékos tanuláshoz nincs szükség másra, csak egy PICCOLO táblára és néhány feladatlapra, melyeknek hátulján a megoldás is megtalálható az önellenőrzéshez. Nem csak a logika, az összpontosítás és a kombinációs készség, de a finommotorika is fejlődik a Logico foglalkoztatóit használva.

Adatok

Gyártó
LOGICOPICCOLO
EAN
9789632941714
Cikkszám
53226

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek