TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Logico Piccolo Az idő - Ismeretek 1-4. osztály

Logico Piccolo Az idő - Ismeretek 1-4. osztály

Logico Piccolo Az idő - Ismeretek 1-4. osztály

Az idő című feladatkártya-csomag feladatival az évszakok, hónapok, napok sorrendjét, egymáshoz való viszonyukat gyakorolhatják a gyerekek.

16 feladatkártyát tartalmaz.


Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (7)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 590 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Logico Piccolo Az idő - Ismeretek 1-4. osztály


Az iskola sokak számára ijesztő lehet, a tanulás pedig unalmas vagy stresszes tevékenység. De nem a Logico PICCOLO fejlesztőivel! A tanuláshoz való jó hozzáállás alapja a sikerélmény, melyben bőven lesz része gyermekének, ha ezek közül a játékok közül választ. A PICCOLO fejlesztők nagycsoportos kortól az alsó tagozat végéig kísérik a gyerekeket, segítenek az iskolérettséghez szükséges ismeretek, a matematika, az olvasás, írás és a környezetismeret alapjainak elsajátításában. A játékos tanuláshoz nincs szükség másra, csak egy PICCOLO táblára és néhány feladatlapra, melyeknek hátulján a megoldás is megtalálható az önellenőrzéshez. Nem csak a logika, az összpontosítás és a kombinációs készség, de a finommotorika is fejlődik a Logico foglalkoztatóit használva.

Adatok

Gyártó
LOGICOPICCOLO
EAN
9789632943466
Cikkszám
54885

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek