TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Logic Cards, kék - Brain Games logikai játék

5 (1 vélemény)
Logic Cards, kék - Brain Games logikai játék
Logic Cards, kék - Brain Games logikai játék
Logic Cards, kék - Brain Games logikai játék
Logic Cards, kék - Brain Games logikai játék

Logic Cards, kék - Brain Games logikai játék

5 (1 vélemény)
Jó vagy a kártyajátákokban? Akkor ez lesz a te játékod! Ezzel a kártyacsomaggal próbára teheted a matematikai és a következtető képességedet! A Logic Cards paklijában 53 különféle feladványt találsz öt nehézségi szintben. A változatos rejtvényekkel repül az idő, akár egyedül vágsz neki a kihívásnak, akár a barátaiddal versenyeztek, hogy ki tud többet megoldani a feladatokból. (A megoldások megtalálhatóak a dobozban.) 12 éves kor felett ajánlott. Okostelefonos (Android, IOS) segítségével könnyedén ellenőrizheted a megoldásod.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (21)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

1 190 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Logic Cards kék kártyapakli egy igazi agytornát jelent, amelyet minden logikai játék kedvelőnek ajánlunk! A csomag tartalmaz 53 különböző feladványt, amelyek öt nehézségi szinten oszlanak meg. A változatos rejtvényekkel garantáltan repülni fog az idő, akár egyedül, akár a barátaiddal versenyeztek, hogy ki tud többet megoldani a feladatokból. A Logic Cards kártyajátékban nincs szükség semmilyen előzetes tudásra vagy tapasztalatra, így bárki könnyedén bekapcsolódhat a játékba, és élvezheti az intelligens szórakozást.

Az egyedül játszók igényeire is gondoltunk, hiszen a Logic Cards kártyák bármikor elővehetők, és bármilyen helyzetben játszhatók. Ha viszont a társasjátékokat szereted, akkor barátaiddal együtt is élvezhetitek az agytornát, és versenyezhetek, hogy ki tud többet megoldani a feladatokból. A Logic Cards kártyajáték elnyerte már több díjat is, és a játékizgalom garantáltan fokozódik az okostelefonos alkalmazással, ami ellenőrzi a megoldásaitokat, és interaktív megoldás bemutatással segít abban, hogy mindig a legjobbat hozzátok ki a játékból.

A Logic Cards kártyapakli már 12 éves kortól ajánlott, így kiváló szórakozást jelenthet az egész család számára. A játékidő az egyes feladványok nehézségétől függően változó, de biztosak vagyunk benne, hogy az órák is percekké válnak majd, amikor a Logic Cards kártyajátékba kezdesz. A Brain Games logikai játék szériájának tagjaként pedig garantáltan magas minőséget és szórakozást kapsz a pénzedért. Válaszd a Logic Cards kék kártyapaklit, és élvezd az intelligens szórakozás nyújtotta élményt!

Adatok

Gyártó
BrainGames
EAN
5999566840562
Cikkszám
55113

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Nagyon szuper logikai játék. Végül az egesz családot leültette az asztalhoz.