TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

HázhozszállításLittle association - Egy kis asszociáció társasjáték - Djeco

Little association - Egy kis asszociáció társasjáték
Little association - Egy kis asszociáció társasjáték
Little association - Egy kis asszociáció társasjáték
Little association - Egy kis asszociáció társasjáték

Little association - Egy kis asszociáció társasjáték - Djeco

Találd meg a nyúl, a béka és a tehén élőhelyét a kártyák segítségével ebben a szuper gyemekeknek szóló társasjátékban! Legyél Te a Little association nyertese! Egy remek játék a kombinációs készség fejlesztésére kiválóan alkalmas. A figurák nagyon strapabíró lágy PVC-ből készültek, a lapok szinte fa-szerű kemény kartonból. Djeco játékok a legkisebbeknek is kiválóan alkalmas eszközök a hasznos időtöltésre.
Ajánlott életkor: 2,5 éves kortól 5 éves korig.
Játékosok száma: 2-4 fő
A játék időtartama: 10 perc
A játék tartalma: - 3 állat (1 nyúl, 1 béka, 1 tehén), 3 db helyszíneket megjelenítő tábla, (1 zöldségeskert, 1 tavacska, 1 legelő), 30 db részleteket megjelenítő kártya, (a részletek a helyszíntáblákon megtalálhatóak).
Nyuszi-élőhelye: a zöldségeskert: répa, saláta, sün, csiga, öntözőkanna, gereblye, madárijesztő, nyuszi, kosár, paradicsom.
Béka-élőhelye: a tó, sás, lepke, kacsa, béka, szitakötő, hal, teknős, kiskacsa, kócsag, hajó.
Tehén-élőhelye: a mező, vályú, alma, kolomp, kerítés, madárk, margaréta, tejeskanna, tehén, kaptár, méhecske.
A játék előkészülete: tegyétek a három állatot és a hozzájuk tartozó élőhelyeket az asztalra. Keverjétek össze a részleteket tartalmazó 30 db kártyát és tegyétek az asztal közepére, hogy egy paklit alkossanak.

Játékszabály: a legfiatalabb játékos fordítsa fel a pakli legfelső kártyáját. Minden játékos próbálja megtalálni, hogy a felfordított képrészlet melyik élőhelyhez tartozik. Ha rájöttek a megoldásra, akkor gyorsan meg kell markolniuk azt az állatot, akihez a képrészlet tartozik, és helyezzék az élőhelyére. Az a játékos, aki sikeresen találja meg az állatot és az élőhelyet, megnyeri a felfordított kártyát (pl.: a felfordított kártya egy halat ábrázol. A hal a béka élőhelyének része, a tavacskában lakik; az a játékos, aki a leggyorsabban elkapja a békát és a tóba helyezi, nyeri meg a „hal” kártyát).
Aztán a következő játékos fordít fel egy kártyalapot, és a játék a már ismertetett módon folytatódik.
Ki nyer? Attól függően, hogy a játékosok milyen hosszan szeretnének játszani, a játék elején eldönthetik, hogy:
- addig játszanak, amíg az összes felfordítandó kártya elfogy. Ebben az esetbe az győz, aki a legtöbb kártyát nyerte.
- vagy pl. 5 megnyert kártyáig játszanak.
Bővebben
Ajánlott korosztály :
2,5 éves kortól
Játékosok száma :
Családi (2-5 fő)
Nyelv :
Magyar
További adatok
Raktáron

Raktáron! 1-2 munkanap

Rendelhető: 2-4 munkanap

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

5 750 Ft

Részletek

Little association - Egy kis asszociáció társasjáték - Djeco

Ennek a nagyszerű társasjátéknak - Little association - Egy kis asszociáció társasjáték - Djeco– ajánlott játékosszáma: Családi (2-5 fő). A társast akár már -2,5 éves kortól ajánljuk játszani.
Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Adatok

Gyártó
Djeco
Djeco cikkszám
DJ08553
Djeco márka
Djeco
Cikkszám
50774

Djeco

Ha szereted a Djeco játékokat, oldalunkon a teljes Djeco választékot megtalálod az arcfestéktől a varrókészleteken át a fejlesztő játékokig. Több mint 2000 mesés Djeco játék az Okostojásjátékon! Kellemes böngészést kívánok!

Hasonló termékek