TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Kockapóker társasjáték klasszikus kockával - Piatnik

Kockapóker társasjáték klasszikus kockával - Piatnik

Kockapóker társasjáték klasszikus kockával - Piatnik

Tartalma:
– Pókertálca
– 5 db Normál dobókocka
– Bőr pohár
– Ceruza
– Jegyzettömb

Mérete: 30 cm átmérő
Anyaga: műanyag/bőr

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 60 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (44)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 440 Ft

Részletek

A Kockapóker társasjáték a Piatnik kínálatában a klasszikus kockapóker játékélményt hozza el otthonodba! A játékba 2-6 játékos szállhatnak be, így baráti összejöveteleken, családi játék estéken és bármilyen társasági eseményen nagyszerűen szórakozhattok együtt.

A játék egyszerű szabályai révén már 8 éves kortól ajánlott, így a családban mindenki kipróbálhatja magát és élvezheti a játék izgalmait. A játék menete egyszerű: az egyes körökben a játékosok dobálják a kockákat, és a különböző pókerkombinációk értékei alapján kell pontokat szerezniük. Az, aki a legtöbb pontot szerezte a játék végén, az nyeri a játékot.

Az egyes játékok ideje rövid, így akár több körrel is játszhattok egy estén belül. A játékidő átlagosan 30-45 perc, így nem kell egész estére időzíteni a játékot, hanem bármikor elővehetitek, ha kedvetek van egy jó kis játékhoz.

A Kockapóker társasjáték több díjat is nyert már, büszkék vagyunk arra, hogy a Piatnik kiváló minőségű és népszerű játékai között szerepel. A játék kiváló minőségű alkatrészeket tartalmaz, így hosszú élettartamot biztosít Neked és barátaidnak.

Ne habozz tovább, szerezd be Te is a Kockapóker társasjátékot és garantáltan remekül fogtok szórakozni a barátaiddal és a családtagjaiddal. A játék izgalmas és pörgős, így garantáltan nem fogtok unatkozni. A klasszikus kockapóker élményt most otthonodban élheted át, egyszerűen és szórakoztatóan, a Kockapóker társasjátékkal!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890296659
Cikkszám
101088

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!