TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Klasszikus Backgammon fajáték fadobozban

Klasszikus Backgammon fajáték fadobozban
Klasszikus Backgammon fajáték fadobozban
Klasszikus Backgammon fajáték fadobozban
Klasszikus Backgammon fajáték fadobozban

Klasszikus Backgammon fajáték fadobozban

Klasszikus minőségi Tactic játékok, megunhatatlan és örökzöld. Klasszikus Backgammon

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (10)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 980 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A klasszikus Backgammon társasjáték minden társaság számára remek szórakozást nyújt. Akár ketten, akár többen játszotok, garantáltan izgalmas és szórakoztató lesz. Az ajánlott életkor 6 évestől, így a család kisebb tagjai is játszhatnak vele. Az egy játékhoz szükséges játékidő kb. 30 perc, így akár több parti is elfér egy estén.

A Tactic játékokkal a minőségi és tartós játékok világába léphetsz be. A klasszikus Backgammon is egy igazi ékkő a társasjátékok között. Az elegáns fa táblán és a minőségi alkatrészeknek köszönhetően ez a játék örökzöld, és általában mindenki szeret játszani vele. Nem véletlenül nyert már el több díjat is a társasjátékok kategóriájában, hiszen egyszerre elegáns és izgalmas.

A klasszikus Backgammon társasjáték nem csak azért ideális választás, mert tartós és minőségi, hanem mert nagyszerű társasági élményt biztosít. Kiválóan alkalmas családi összejövetelekre, baráti összejövetelekre, vagy akár egy egyszerű játék estére is. A játék kockákkal való dobása és a bábuk mozgatása izgalmas pillanatokat okoz, és a stratégiai gondolkodásra is nagy hangsúlyt fektet.

Válaszd a klasszikus Backgammon társasjátékot, ha igazán minőségi és szórakoztató élményre vágysz, és szeretnéd, hogy a játékkal hosszú évekig játsszanak a családtagjaid és barátaid. Az elegáns fa táblával és a minőségi alkatrészekkel a klasszikus Backgammon társasjáték időtálló darab a játékok világában. Hajtsd végre a stratégiádat és győzd le ellenfeleidet ebben az izgalmas és örökzöld klasszikus játékban!

Adatok

Gyártó
Tactic
EAN
6416739402192
Cikkszám
55082

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!