TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Kalózrejtő Junior társasjáték Smart Games

5 (1 vélemény)
Kalózrejtő Junior társasjáték Smart Games
Kalózrejtő Junior társasjáték Smart Games
Kalózrejtő Junior társasjáték Smart Games
Kalózrejtő Junior társasjáték Smart Games

Kalózrejtő Junior társasjáték Smart Games

5 (1 vélemény)
Játssz örömteli bújócskát a kalózok szigetén a Kalózrejtő Jr játékban! A szigeten kell mindent elrejtened 4 lapkával, csak azokat hagyd elöl, amelyek a feladványban láthatók! Próbáld ki magad ebben a szuper játékban, fejleszd megfigyelőképességedet, logikádat és gondolkodásodat a Kalózrejtő Jr játékkal!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (10)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 750 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Kalózrejtő Junior társasjáték Smart Games mára már klasszikussá vált, és az egész család számára szórakozást és kihívást nyújt. A játékban lehetőség van arra, hogy a kisebb korosztály is élvezhesse a kalózok világát, ugyanakkor a nehézségi szinteknek köszönhetően a nagyobbak is remekül szórakozhatnak. A játékidő rövid, így akár egy utazás alatt is el lehet játszani.

A Kalózrejtő Junior társasjáték Smart Games már számos elismerést kapott a játékiparban, köztük a “Parents’ Choice Award”, “Oppenheim Toy Portfolio Platinum Award” és a “ASTRA’s Best Toys for Kids Award” díjat is. A játék kiváló minőségű anyagokból készült, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú évekig szolgál majd.

Ha szereted a kalózos témájú játékokat és szeretnél egy kihívást jelentő, de mégis szórakoztató játékot, akkor a Kalózrejtő Junior társasjáték Smart Games az, amit keresel. A játék nem csak szórakoztató, de fejleszti a logikus gondolkodást, a problémamegoldó képességet és a vizuális megfigyelést is. A különböző nehézségi szinteknek köszönhetően pedig mindig lesz kihívás, még akkor is, ha már régóta játszod.

Vedd meg most a Kalózrejtő Junior társasjáték Smart Games-t, és vitorlázz el a kalózok világába!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301519591
Cikkszám
58721

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Nagyon ötletes, kiváló egyszemélyes játék Kicsit drága