TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Junior Alias társasjáték

Junior Alias társasjáték
Junior Alias társasjáték
Junior Alias társasjáték
Junior Alias társasjáték

Junior Alias társasjáték

Írd körbe a szavakat, de vigyázz nem nevezheted meg!


Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
4 – 20 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (15)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 340 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Junior Alias társasjáték népszerűségét az egyszerű szabályainak, a szórakoztató játékmenetnek és a kiváló képességfejlesztő hatásának köszönheti. A játék 3-6 játékos számára ideális, így bármilyen kis csoport számára kiváló szórakozást nyújthat.

A játék időtartama 30-60 perc, így könnyen beilleszthető az esti szórakozások közé. Az ajánlott életkor 5 éves kortól kezdődik, így a kisebbek is élvezhetik a játékot, miközben fejlesztik a kreativitásukat, a kommunikációs készségeiket és a szókincsüket.

Az Alias társasjátékokat több nemzetközi díjjal is elismerték, így a Junior Alias sem maradhatott ki a sorból. A játék megnyerte a 2016-os Német Játékdíjat, amely a legjobb gyerekjátékoknak járó elismerés. Emellett a játék kiemelt figyelmet kapott a szakemberektől, akik elismerik a pozitív hatásait a gyermekek fejlődésére.

Ha szeretnéd, hogy a gyermeked fejlesztő és szórakoztató játékban részesüljön, akkor a Junior Alias társasjáték a tökéletes választás. A játék könnyedén beilleszthető a családi estékbe, baráti összejövetelekre és bármely alkalmi eseményre. Vedd meg most és garantáltan felejthetetlen pillanatokat szerezhetsz az egész családnak!

Adatok

Gyártó
Tactic
EAN
6416739538174
Cikkszám
55074

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!