TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Mysterium - Hidden Signs kiegészítő - angol nyelvű

Mysterium - Hidden Signs kiegészítő - angol nyelvű

Mysterium - Hidden Signs kiegészítő - angol nyelvű

A népszerű kooperációs játék, a Mysterium kiegészítője, melyben vissza kell térnetek a kúriába, és a korábban rejtve maradt nyomokat felfedezve közösen kell megoldanotok a rejtélyt! Felkészültetek az extra kalandra?

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 7 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (8)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

8 260 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Mysterium - Hidden Signs egy fantasztikus kiegészítő a Mysterium társasjátékhoz, melynek segítségével még izgalmasabbá és kihívást jelentővé válik a játék. A kiegészítővel lehetőség nyílik új gyanúsítottak, helyszínek és tárgyak felfedezésére, valamint újabb rejtélyek megoldására.

A játékot 2-7 játékos játszhatja, és ajánlott korosztálya 10 éves kortól kezdve. A játékidő változó lehet, általában 45-90 percig tart egy játék, de természetesen ez is függ a játékosok számától és az adott játékmenettől.

A Mysterium társasjáték már több díjat is elnyert, és a Hidden Signs kiegészítő is rendkívül népszerű a játékosok körében. A társasjáték egyedülálló atmoszférájával és szórakoztató játékmenetével garantáltan leköti a játékosok figyelmét és fejleszti a kommunikációs és logikai készségeket.

Ha szereted a rejtélyeket és az izgalmas kalandokat, akkor a Mysterium - Hidden Signs kiegészítő egy ideális választás számodra. Vegyél részt Te is a kúria rejtélyein és fejtsd meg a titkokat a barátaiddal együtt!

Adatok

Gyártó
Asmodee
EAN
3558380037156
Cikkszám
59389

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!