TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Halli Galli társasjáték

Halli Galli társasjáték

Halli Galli társasjáték

Benneteket is vár a Halli Galli társasjáték! Az lesz közületek a győztes, aki a legtöbb lapot szerzi meg! Ez az izgalmas, gyorsan pergő kártyajáték szuper szórakozást biztosít a család minden tagjának! Fordítsátok fel a lapjaitokat, és abban a pillanatban, amikor öt azonos gyümölcs képe tűnik fel a lapokon, csapjatok villámgyorsan a csengőre! Aki a leggyorsabb, az megnyeri a lapokat! Szerezzetek felejthetetlen élményeket a Halli Galli társasjátékkal!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (42)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 960 Ft

Részletek

ajánlott. A játék időtartama általában 15-20 perc, így tökéletes választás egy rövid, de szórakoztató játékra. A Halli Galli társasjáték már régóta kedvelt játék a családok és baráti társaságok körében, és most korszerűsített kiadásban érhető el.
A játékmenet egyszerű, de azért nehéz ellenállni annak a kísértésnek, hogy minél előbb csapjunk a csengőre. Az izgalmas játékmenet és az egyre növekvő izgalom kiváló hangulatot teremt a játékostársakkal. A gyümölcsös motívumok és a színes kártyák különösen vonzóak a kisebb korosztály számára. A Halli Galli társasjáték több díjat is nyert, mint például az Év Gyermekjátéka díjat és az Év Társasjátéka díjat is.
Ha szeretnél egy könnyen tanulható és szórakoztató játékot, amely garantáltan jó hangulatot teremt, akkor a Halli Galli társasjáték a tökéletes választás. Szórakozzatok együtt a barátaiddal és a családoddal, és élvezzétek az élményt, amelyet ez a játék nyújt! Ne habozz, vásárold meg most, és élvezd az élményt, amit a Halli Galli társasjáték nyújt!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890738869
Cikkszám
62117

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!