TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Rákfogó társasjáték - Granna

Rákfogó társasjáték - Granna
Rákfogó társasjáték - Granna
Rákfogó társasjáték - Granna
Rákfogó társasjáték - Granna
-15%

Rákfogó társasjáték - Granna

Déltengeri verőfény, pálmalevelek suhogása, a parti föveny szinte éget. Az azúrkék vízen tarka vitorlák dagadnak, trópusi rákhalászok szelik a habokat, a hajók legénysége egymással verseng. Az nyer, aki eltalálja, milyen színű ráktelepek lesznek a legértékesebbek.A játékosok a táblán színes rákzsetonokból kisebb-nagyobb ráktelepeket raknak ki, a ráktelep értéke a rajta lévő rákok számától függ. RÁKFOGÓ meglepetésekkel teli, izgalmas társasjáték.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

Akcióból hátralévő idő (csak a készlet erejéig!):
6 390 Ft
5 432 Ft
Kezdete: 2024.04.23   Vége: 2024.04.29

Részletek

A Rákfogó társasjáték egy igazán izgalmas, taktikai játék, amely garantáltan leköti a játékosokat! A játék célja, hogy a játékosok eltalálják, melyik színű ráktelepek lesznek a legértékesebbek. A játék során a játékosok színes rákzsetonokból kisebb-nagyobb ráktelepeket raknak ki, amelyek értéke a rajta lévő rákok számától függ.

A játékot 2-4 játékos játszhatják, és ajánlott korosztálya 8 éves kortól. A játékidő nagyjából 30-45 perc, így tökéletes választás lehet egy rövidebb játékra, vagy akár egy hosszabb játék estére is.

A Rákfogó társasjáték számos díjban részesült, köztük az "Év játéka" és a "Legjobb családi játék" díjat is elnyerte, így garantáltan egy minőségi, szórakoztató játékot kínál a család minden tagjának.

A Rákfogó társasjáték nem csak szórakoztató, de fejleszti a taktikai gondolkodást, a tervezési és a stratégiai képességeket is. A játék során a játékosoknak figyelniük kell a többi játékos lépéseire, és meg kell próbálniuk kitalálni, melyik ráktelep lesz a legértékesebb.

Ha szereted az izgalmas, taktikai játékokat, és szeretnél egy minőségi játékot, amely garantáltan leköti a család minden tagját, akkor a Rákfogó társasjáték a tökéletes választás számodra! Fedezd fel a játék varázslatos világát, és élvezd a trópusi hangulatot, miközben megpróbálod elnyerni a legértékesebb ráktelepeket!

Adatok

Gyártó
Granna
EAN
5900221031157
Cikkszám
58477

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!