TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Farkasok és Bárányok társasjáték 2016 - Granna

Farkasok és Bárányok társasjáték 2016 - Granna

Farkasok és Bárányok társasjáték 2016 - Granna

Gyűjts össze minél nagyobb nyájat! Építs karámot, hogy megvédhesd a bárányaidat az éhes farkastól! Ha körbekerítetted őket, nyertél! A játék maga 1999-ben született és azóta számos országot meghódított, még a legigényesebb játékosokat is lázba hozza, képes lenyűgözni.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (5)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 000 Ft
Nincs raktáron

Részletek

, 2003 Games 100 Best Family Game jelölés, 2005 Spiel der Spiele Empfehlungsliste, 2015 Kinderspiel des Jahres Kedvelt.

A Farkasok és Bárányok társasjáték egy izgalmas és szórakoztató játék, amelyet akár egész család vagy baráti társaság játszhat együtt. Ajánlott korosztály 8 éves kortól, és a játékidő általában 20-30 perc.

A játék célja, hogy minél nagyobb bárány nyájat gyűjtsünk össze, és megvédjük azt a farkastól. Ehhez karámokat kell építenünk, amelyekkel körbekerítjük a bárányokat, és megakadályozzuk a farkasok bejutását. A játékosok felváltva lépnek és építenek karámokat, illetve mozgatják a farkasokat. A játék végén a játékosok pontokat kapnak az általuk gyűjtött bárányok és épített karámok száma alapján, és a legtöbb pontot szerző játékos nyeri a játékot.

A Farkasok és Bárányok társasjáték számos díjat és jelölést kapott az évek során, beleértve a Tric Trac és a Games 100 Best Family Game jelöléseket is. A játék egyszerű szabályokkal rendelkezik, így könnyen tanulható és játszható. A kiváló minőségű kartonlapok és a vászonzsák pedig hosszú élettartamot biztosítanak a játéknak. Ha szereted a stratégiai játékokat, és szeretnél egy izgalmas és szórakoztató játékot játszani a családdal vagy barátokkal, akkor a Farkasok és Bárányok társasjáték tökéletes választás számodra. Rendeld meg most, és élvezd a játék izgalmát és örömét!

Adatok

Gyártó
Granna
EAN
5900221032000
Cikkszám
58490

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!