TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Szivárvány társasjáték - Granna

Szivárvány társasjáték - Granna

Szivárvány társasjáték - Granna

A kicsik játék közben megismerkedhetnek a színek világával, a nagyobbak memóriájukat és koncentrációs képességüket fejleszthetik. A szivárvány társasjáték 3 különböző korosztálynak szóló játékvariációt rejt magában, így a gyerkőcök sokáig játszhatnak vele, a nagyobb tesóknak is izgalmas.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Játékidő :
15 – 30 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (21)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 130 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Szivárvány társasjáték egy izgalmas, színes és szórakoztató játék, amelyben a játékosoknak meg kell jegyezniük, hol találhatók a különböző színű korongok a szivárványos táblán. A játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a memóriádat és az összpontosító képességedet is. A játék kiválóan alkalmas családi és baráti összejövetelekre, ahol akár több generáció is játszhat együtt.

A játék 2-6 játékos számára ajánlott, és 4 éves kortól már játszható. A játékidő változó, általában 15-20 percet vesz igénybe, de akár hosszabbra is nyújtható, ha a játékosok úgy döntenek.

A Szivárvány társasjáték több díjat is elnyert már, köztük a Year's Best Games 2020 díjat. A játék nem csak szórakoztató és fejlesztő, hanem színes és vidám kivitelezése miatt esztétikai élményt is nyújt. A játék lehetőséget ad arra is, hogy a gyerekek megismerjék és azonosítsák a különböző színeket, illetve az összpontosító képességükön és memóriájukon is javíthassanak.

Ha szeretnél egy szórakoztató és fejlesztő játékot, amely az egész család számára élvezetes, akkor a Szivárvány társasjáték a tökéletes választás. Fedezd fel a játék összes lehetőségét, és éld át a színek és a játék örömét!

Adatok

Gyártó
Granna
EAN
5900221030068
Cikkszám
58480

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!