TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



CV - Mi lett volna, ha társasjáték - Granna

CV - Mi lett volna, ha társasjáték - Granna
CV - Mi lett volna, ha társasjáték - Granna
CV - Mi lett volna, ha társasjáték - Granna
CV - Mi lett volna, ha társasjáték - Granna

CV - Mi lett volna, ha társasjáték - Granna

A Granna CV társasjátékkal igazán szuper játékélményben lesz részetek! A meglehetősen egyszerű, de vidám és elgondolkodtató játék elején kaptok egy-egy életcél kártyát, amit teljesítenetek kell! Később minden körben vásárolhattok a felkínált eseménylapokból, hogy végigvezessétek karaktereteket az életen! Szerelem, munka, nyugdíj és még rengeteg apróság, az élet minden terültete megjelenik a játékban! Mennyire sikerül megvalósítanotok az életcélotokat? Kerüljön ki közületek a Granna CV társasjáték győztese!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
40 – 80 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (23)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

11 250 Ft
Nincs raktáron

Részletek

CV – Mi lett volna, ha társasjáték, amely garantáltan leköt minden játékost! A játékban a résztvevőknek lehetőségük van arra, hogy álmaik állásában próbáljanak helytállni és céljaikat elérni. A játék során mindenki különleges kártyákat kap, amelyek segítségével megalkothatja saját történetét és személyiségét. A CV-vel mindenki lehet bárki, csak a képzelet és az akarat szabhat határt!

A játék minimum 2-4 fővel játszható, és 10 éves kortól ajánlott. A játékidő általában 60-90 perc, azonban ez változó lehet a játékosok számától és a játékosok kreativitásától függően. A CV rendkívül szórakoztató és izgalmas játék, amely garantáltan fejleszti a kreativitást, a stratégiát és a társas viselkedést.

A CV a Granna kiadó nagysikerű társasjátéka, amely több díjat is elnyert már. A játék elnyerte többek között az “Év Társasjátéka” díjat 2013-ban, valamint az “Ajándék Ötletek” díjat is elnyerte azon évre. A CV egy kiváló ajándék lehet minden korosztály számára, akik szeretnek izgalmas és fejlesztő játékokkal játszani.

A játék tartalma magában foglal 87 kártyát, 7 dobókockát, egy táblát, 49 zsetont, egy noteszt és egy ceruzát. A játék szabályai egyszerűek és könnyen megérthetőek, így már az első játékkal is garantáltan élvezetes és izgalmas élményeket nyújt a játékosoknak.

Ha szeretnél álmaid állásában helytállni és új készségeket felismerni magadban, akkor próbáld ki a CV-t, ahol a játék végére saját CV-det állíthatod össze, és megmutathatod a többi játékosnak, hogy kik is vagy valójában! Hajrá, építsd fel a saját történetedet és legyen a CV a kedvenc társasjátékod!

Adatok

Gyártó
Granna
EAN
5900221031782
Cikkszám
59361

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!