TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Az első játékaim Puzzlinó – Hol a párja? - Granna 031409

Az első játékaim Puzzlinó – Hol a párja? - Granna 031409

Az első játékaim Puzzlinó – Hol a párja? - Granna 031409

A dobozban 24 képes puzzle-elem található. Mindegyik képnek van párja, a játékosoknak össze kell párosítaniuk a képeket.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
2 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 20 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (6)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 550 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az első játékaid Puzzlinó – Hol a párja? A Granna 031409 társasjáték valódi kihívás minden játékosnak! Mielőtt még elkezdenéd a játékot, a dobozban található 24 képes puzzle elemet össze kell illesztened. Mindegyik képnek van párja, és a játékosoknak össze kell párosítaniuk a képeket. A játék során a memóriádat és figyelmedet tesztelheted, és megmutathatod, hogy mennyire vagy jó megfigyelő.

A Puzzlinó - Hol a párja? társasjáték kiváló szórakozást nyújt 2-4 játékos számára. Ajánljuk 5 éves kortól, és az egész család számára kiváló időtöltést jelent. A játékidő rövid, így tökéletes választás kisebb gyerekek számára is, akik nem tudják túl hosszú ideig a figyelmüket fenntartani.

Ha szereted a puzzle-kat és a kihívásokat, akkor ez a társasjáték neked való. A játékot elnyerte a 2016-os Év Játéka díjat, így biztos lehetsz benne, hogy minőségi és élvezetes játékélményt kapsz. A Puzzlinó - Hol a párja? társasjáték egy fantasztikus ajándék lehet bármelyik gyereknek, vagy akár felnőttnek is, aki szeret játszani.

Ne habozz tovább, és fedezd fel a világát Puzzlinó - Hol a párja? társasjátékával. Tölts el egy felejthetetlen időt családoddal és barátaiddal, és élvezd a játék izgalmas pillanatait. A Granna 031409 társasjáték garantáltan a kedvenced lesz!

Adatok

Gyártó
Granna
EAN
5900221031409
Cikkszám
58469

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!