TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Gimnasztikai szalag - Jolyruban - Djeco

Gimnasztikai szalag - Jolyruban - Djeco

Gimnasztikai szalag - Jolyruban - Djeco

Tornázz gimnasztikai szalag segítségével, fedezd fel a mozgás örömét! A gimnasztikai szalag lényegében a mozgásfejlesztés egyik eszköze a gyerekek életében. A szalaggal különböző formációk alkothatók, melyek nagyon jól mutatnak a közönség oldaláról. Kreativitás és fantázia kell az új gyakorlatok kitalálásához, vagy jó megfigyelőképesség a leutánzáshoz. Egyaránt kültéri és beltéri játék, a gyerekek bárhol elő tudják venni. A gimnasztikai szalag 4 méter hosszú, és 5-10 éves gyerekeknek ajánljuk.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (249)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

1 990 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Jolyruban gimnasztikai szalag a mozgékony gyerekek számára készült. Ez egy színes, játékos eszköz, amely felkelti a gyerekek érdeklődését és kreativitását. A szalag használata során a gyerekek képesek új mozgásokat kitalálni és kápráztatni a közönséget. A gimnasztikai szalag fejleszti a mozgáskoordinációt, a fantáziát és a megfigyelőképességet. Egyetlen játékkal fejleszthetők a gyerekek képességei, miközben órákra leköti a figyelmüket.

A gimnasztikai szalag bárhol használható, beltéren és kültéren egyaránt. Ez egy nagyszerű játék, amely nem csak szórakoztató, hanem hasznos is. A gyerekek 4 méter hosszú szalaggal dolgozhatnak, amely elég hosszú ahhoz, hogy különböző formációkat alkossanak, és bemutassák azokat a közönségnek.

A Jolyruban gimnasztikai szalagot 5-10 éves gyerekek számára ajánljuk, akik szeretnének kreatívak lenni és fejleszteni a mozgáskoordinációjukat. A szalagot könnyű kezelni, így a gyerekek önállóan is használhatják.

A Jolyruban gimnasztikai szalag számos díjat nyert el, amelyek közül az egyik legsikeresebb a "Parents' Choice Award". Ez a díj a legjobb gyermekjátékoknak szól, és azt jelzi, hogy a szalag nagyszerű játék azok számára, akik szeretik a mozgást és a kreativitást.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked fejlessze a mozgáskoordinációját és a képzelőerejét, akkor vásárold meg a Jolyruban gimnasztikai szalagot! Ez egy fantasztikus játék, amely órákra leköti a figyelmüket, és segít nekik fejlődni.

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
0,1 x 8,5 x 50,1 cm
Djeco cikkszám
DJ02041
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900020412
Cikkszám
56451

Djeco

Ha szereted a Djeco játékokat, oldalunkon a teljes Djeco választékot megtalálod az arcfestéktől a varrókészleteken át a fejlesztő játékokig. Több mint 2000 mesés Djeco játék az Okostojásjátékon! Kellemes böngészést kívánok!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!