TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Familou - kooperatív kártyajáték - Djeco

5 (1 vélemény)
Familou - kooperatív kártyajáték - Djeco
Familou - kooperatív kártyajáték - Djeco
Familou - kooperatív kártyajáték - Djeco
Familou - kooperatív kártyajáték - Djeco
Familou - kooperatív kártyajáték - Djeco
Familou - kooperatív kártyajáték - Djeco
Familou - kooperatív kártyajáték - Djeco
Familou - kooperatív kártyajáték - Djeco

Familou - kooperatív kártyajáték - Djeco

5 (1 vélemény)
Sünik, szarvasok, nyuszik és még sok más állat összekeveredve a pakliban. A Familou kooperatív kártyajátékban egyesítsétek újra az állatcsaládokat, megtalálhatjátok az összes tagot! Nagyszerű szórakozás, gyönyörű kivitelezés, izgalmas játékmenet az egész családnak. A Familou kooperatív kártyajáték 2-4 játékos részére biztosít izgalmas szórakozást már 5 éves kortól. A játékban 6 különböző állatcsalád tagjai szerepelnek (nagyszülők, szülők és két gyerek), és nekik kell segíteni a játék során újra egymásra találni, mielőtt a farkasok túlerőbe kerülnek. A játékosok kapnak 3-3- lapot, a többi alkotja majd a húzópaklit. A játékosok sorban következnek egymás után, és eldönthetik, hogy melyik akciót választják a kettő közül: új családot kezdenek, vagy folytatnak egy előzőt a szabályok értelmében. Ha nem tudnak egy akciót sem végrehajtani, egy farkast kell felfordítani, 6 felfordított farkasnál pedig a játék véget ér, és a farkasok győznek. A kör végén a játékos húz egy további kártyát, és a következő játékoson a sor. A játék remekül fejleszti az együttműködőkészséget, a logikus gondolkodást, valamint segíti a tervezési készséget és a döntési képességet.



Bővebben
Ajánlott korosztály :
0 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (202)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 350 Ft

Részletek

A Djeco Familou kooperatív kártyajáték egy izgalmas és érdekes játék, amely garantáltan leköti a játékosokat. A játék célja, hogy a játékosok segítsenek az állatcsaládok tagjainak összerendezésében, mielőtt a hat farkas közbeavatkozik. A játék kooperatív, ami azt jelenti, hogy a játékosoknak együtt kell dolgozniuk annak érdekében, hogy nyerjenek. A játékot 2-6 játékos játszhatják, és ajánlott 5 éves kor felett. A játék időtartama általában 20-30 perc, így tökéletes a családi játék estékhez.

A játékosoknak össze kell rakniuk az állatcsaládok tagjait, és meg kell tenniük minden tőlük telhetőt annak érdekében, hogy megakadályozzák a farkasokat. Az állatokat össze kell rendezni úgy, hogy megfeleljenek a családoknak, és a játékosoknak figyelembe kell venniük a családokban már lévő lapokat is. Ha egy család hatodik lapját le tudod tenni, akkor az győzelemhez vezet. Azonban, ha mind a hat farkas kártyát felfordítják, akkor a farkasok győznek, és a játékosok elveszítik a játékot.

A játék tartalma 42 állatcsalád kártyát és 6 farkas kártyát tartalmaz. A játék nagyszerű lehetőség arra, hogy a családok együtt játsszanak és élvezhessék a közös időtöltést. A játék izgalmas és szórakoztató, és garantáltan leköti a játékosokat. A Djeco Familou kooperatív kártyajáték elnyert már több díjat is, ami bizonyítja, hogy egy igazán minőségi játék. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és szerezd be most a Djeco Familou kooperatív kártyajátékot, hogy szórakoztató és izgalmas játék estéket tölthessetek el a családdal vagy barátaiddal!

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
2,7 x 8,6 x 11,8 cm
Djeco cikkszám
DJ05103
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900051034
Cikkszám
56523

Bemutató videó

Saját videó / Iratkozz fel a TikTok és Youtube csatornánkra @gekkotoys

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Kiváló termék.

Hasonló termékek