TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Fagylaltos puzzle 16 db - Djeco

Fagylaltos puzzle 16 db - Djeco
Fagylaltos puzzle 16 db - Djeco
Fagylaltos puzzle 16 db - Djeco
Fagylaltos puzzle 16 db - Djeco

Fagylaltos puzzle 16 db - Djeco

Fejleszti a gyermekek szem-kéz koordinációját, érzékelés-észlelését, kitattását.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (49)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 890 Ft

Részletek

A Fagylaltos puzzle 16 darabos társasjáték garantáltan leköti a gyermekeket, miközben segít a fejlődésükben. A játékhoz mindössze 16 puzzle darabra van szükség, amelyek körülbelül 8x6,5 cm-es méretűek. A játék célja az, hogy a gyermekek összerakják a fagylaltos képet, miközben fejlesztik a szem-kéz koordinációjukat, érzékelésüket és kitartásukat.

A Fagylaltos puzzle ajánlott életkor: 3 éves kortól egészen 8 éves korig. Ez egy tökéletes játék a gyermekeknek, akik szeretnek kirakni és kihívásokkal szembesülni. A játék során a gyermekeknek lehetőségük van fejleszteni a problémamegoldó képességeiket, miközben szórakoznak.

A játékidőt illetően, az a játékosoktól függ. Általában a 16 darabos puzzle összerakása 10-15 percet vesz igénybe, de az időtartam változhat a gyerekek képességeitől függően.

A Fagylaltos puzzle megkapta a Djeco minősítést, ami biztosíték arra, hogy a játék minőségi és biztonságos minden gyermek számára. A Djeco's Award díjat többször is elnyerte a termék, ami további bizonyítéka annak, hogy a játék nem csak szórakoztató, hanem oktató is.

Ha meg szeretnéd vásárolni a Fagylaltos puzzle 16 darabos társasjátékot, garantáltan nem fogsz csalódni. A játék segít a gyermekek fejlődésében, miközben nagyszerű szórakozást biztosít. A társasjáték már elérhető az áruházunkban, így ne habozz, vásárold meg még ma!

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
5,5 x 22 x 11,7 cm
Djeco cikkszám
DJ07264
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900072640
Cikkszám
56427

Bemutató videó

Djeco

Ha szereted a Djeco játékokat, oldalunkon a teljes Djeco választékot megtalálod az arcfestéktől a varrókészleteken át a fejlesztő játékokig. Több mint 2000 mesés Djeco játék az Okostojásjátékon! Kellemes böngészést kívánok!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!