TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Bigboum - Egyensúlyozó elefánt - Ügyességi játék - Djeco

Bigboum - Egyensúlyozó elefánt - Ügyességi játék - Djeco
Bigboum - Egyensúlyozó elefánt - Ügyességi játék - Djeco
Bigboum - Egyensúlyozó elefánt - Ügyességi játék - Djeco
Bigboum - Egyensúlyozó elefánt - Ügyességi játék - Djeco

Bigboum - Egyensúlyozó elefánt - Ügyességi játék - Djeco

Egyensúlyozz és fejleszd ügyességed a Bigboum - Egyensúlyozó elefánt társasjátékkal! Ez a csodálatos kivitelezésű játék remek szórakozást biztosít az otthon töltött időre! Építs minél nagyobb tornyot az élénk színű kockákból az elefánt tappancsaira anélkül, hogy felborulna az építményed!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (55)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

12 160 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Bigboum - Egyensúlyozó elefánt társasjáték egy izgalmas és kreatív játék a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt. Akár egyedül, akár többiekkel játszva, ez a játék garantáltan órákig leköti az embert. A 2 éves kortól ajánlott játék lehetővé teszi a kisgyermekek számára, hogy dolgozzanak a logikájukon és a kézügyességükön, miközben élvezik a játékot.

A Bigboum egy aranyos elefánt, akinek szép kockái vannak, amelyeket szét kell osztani, hogy egy szép nagy tornyot építsen. Azonban vigyáznunk kell, mert ha nem figyelünk oda, az elefánt könnyen felborulhat. A játék során tehát nem csak a kézügyességünkre és a logikánkra van szükség, hanem az egyensúlyunkra is.

A játék időtartama egyszerre rövid és hosszú lehet. Attól függően, hogy mennyire ügyesek vagyunk, a játék akár rövid idő alatt is véget érhet, vagy épp órákig is eltarthat. Emellett a játék lehetővé teszi az egyéni játékot, valamint a többfős játékot is, így bárki számára megfelelő.

A Djeco által készített Bigboum - Egyensúlyozó elefánt játék számos díjat nyert már az évek során. Az aranyos elefánt játszva tanítja a gyermekeket az egyensúlyra és a logikára, miközben élvezik a játékot. A kiváló minőségű anyagokból készült játék pedig garantálja a hosszú élettartamot.

A Bigboum - Egyensúlyozó elefánt társasjáték a tökéletes választás mindenki számára, aki szereti az izgalmas és kreatív játékokat. A játék nem csak a kicsiket, hanem a felnőtteket is leköti, és garantáltan jó szórakozást nyújt. Vásárold meg most, és élvezd a játékot az egész családdal!

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
14,4 x 17 x 25,1 cm
Djeco cikkszám
DJ06321
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900063211
Cikkszám
56285

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!