TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Ganz Schön Clever társasjáték

Ganz Schön Clever társasjáték

Ganz Schön Clever társasjáték

Szerezzétek be az Egy okos húzás (Ganz schön clever) társasjátékot, amelyekkel szuper játékélményben lehet részetek! Ez egy nagyon könnyen tanulható játék 1-4 fő részére, már 8 éves kortól ajánlott! A játékban az a feladatod, hogy válassz egy kockát, majd jelöld meg a megfelelő színű helyet a pontozóterületen! A jól kiválasztott kockával rengeteg pontot szerezhetsz! De vigyázz a választással, a megmaradt kockákat a többiek felhasználhatják! Válassz úgy, hogy nekik minél kevesebb maradjon! Gyűjts sok-sok pontot, legyen a tiéd a végső győzelem!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (122)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 760 Ft

Részletek

- 1 játékleírás

A Ganz Schön Clever társasjáték egy fantasztikus játékélményt nyújt, amelynek során körültekintően kell választanod a kockákat, hogy minél több pontot szerezz. A játék kihívást jelent mind a kezdő, mind a haladó játékosok számára, így mindenki élvezni fogja a játékot.

A játékban hat különböző színű kockát használhatsz, amelyek mindegyike más-más értéket képvisel. Az egyik kockával akár több pontot is szerezhet, míg a másik csak egy pontot ér. A játék során te döntöd el, hogy melyik kockával akarsz játszani, azonban vigyáznod kell, mert a megmaradt kockákat a többiek felhasználhatják!

A játékban együtt kell dolgoznod az idővel, mert ha a játékidő letelik, akkor véget ér a játék. Ez azt jelenti, hogy minden kockát ki kell használnod a játék során, és minél több pontot kell szerezned, hogy nyerj.

A társasjáték 8 éves kortól ajánlott, és 1-4 játékos részvételével játszható. A játékidő általában 20-30 perc, de ez változhat a játékosok számától és a játéktempótól függően.

A Ganz Schön Clever társasjáték számos díjat nyert már el, ami a játék minőségét és népszerűségét mutatja. Ezek közé tartozik az év játéka díja is.

Ha szeretnél egy izgalmas, kihívást jelentő és szórakoztató társasjátékot, akkor a Ganz Schön Clever a tökéletes választás. Fedezd fel a játék minden lehetőségét, és mérd össze a tudásodat barátaiddal vagy családtagjaiddal!

Adatok

Gyártó
SchmidtSpiele
EAN
5999887241512
Cikkszám
58885

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!