TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Eduludo sticks - fejlesztő játék - Djeco

Eduludo sticks - fejlesztő játék - Djeco
Eduludo sticks - fejlesztő játék - Djeco
Eduludo sticks - fejlesztő játék - Djeco
Eduludo sticks - fejlesztő játék - Djeco

Eduludo sticks - fejlesztő játék - Djeco

Fejleszd gyermeked szemmértékét ezzel a fából készült építőjátékhoz hasonló játékkal. Húzz egy feladatkártyát, és válaszd ki a kép kirakásához szükséges elemeket! De vajon a teteje duplája az oldalának? Három vagy négy egység az ajtó oldala? Figyelj és tanuld meg az arányokat könnyedén!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 2 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (58)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 960 Ft
Nincs raktáron

Részletek

készült, amelyek különböző hosszúságúak és színesek- 1 kézikönyv a játékszabályokkal és megoldásokkal.

Az Éduludo Sticks kirakó játék ideális választás azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek játszani és egyszerre tanulni is. A játék segít fejleszteni a logikus és matematikai gondolkodást, a figyelmet, a tervezői készségeket és az arányossági érzéket. A játékban egyedül vagy barátokkal is játszhatunk, így a társasjátékok rajongói is megtalálják benne a szórakozást.

Az Éduludo Sticks kirakó játékot 6 éves kortól ajánljuk, és 1-2 játékos játszhat vele. A játékidő átlagosan 20-30 perc, de ez a feladatok nehézségétől és a játékosok képességeitől függően változhat.

A Djeco márka az Éduludo Sticks játékra az Oppenheim Toy Portfolio Platinum Award díjat nyerte el, amely az egyik legelismertebb játék díj a világon. Az Éduludo Sticks kirakó játék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztonságosak a gyermekek számára. A fából készült rudak kiváló minőségűek és tartósak, így hosszú időn át használhatóak.

Az Éduludo Sticks kirakó játék nem csak szórakoztató, hanem hasznos is, hiszen a gyerekek fejleszthetik vele a matematikai és logikai készségeiket. A játék könnyen szállítható és tárolható, így bármikor és bárhol lehet játszani vele. A társasjáték megvásárlása egy remek ajándék lehet gyerekeknek, akik szeretnek játszani és tanulni egyaránt. Próbáld ki te is az Éduludo Sticks kirakó játékot, és élj át szórakoztató órákat a családdal vagy barátokkal!

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
3,5 x 22,2 x 22,2 cm
Djeco cikkszám
DJ08356
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900083561
Cikkszám
56487

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!