TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Djeco Puzzle - Eléphant - 150pcs

Djeco Puzzle - Eléphant - 150pcs
Djeco Puzzle - Eléphant - 150pcs
Djeco Puzzle - Eléphant - 150pcs
Djeco Puzzle - Eléphant - 150pcs

Djeco Puzzle - Eléphant - 150pcs

150 darabos Djeco Art művészi puzzle. Egyedi és csodálatos. Rakd ki Te is.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (15)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 590 Ft

Részletek

cm. A Djeco Puzzle - Eléphant egy fantasztikus társasjáték, amely garantáltan leköti majd az egész családot! Ez a 150 darabos puzzle az egész családnak izgalmas kihívást nyújt, miközben szórakozást és kikapcsolódást biztosít.

Az Eléphant puzzle nem csak élvezetes, hanem hasznos is lehet, hiszen fejleszti a problémamegoldó képességet és a finommotorikus készségeket. Emellett elősegíti a kreativitást és az önkifejezést, mert a játékosok maguk alkotják meg a képet. Nagyszerű módja annak, hogy együtt töltsünk időt szeretteinkkel, és közben fejlesszük a képességeinket.

A Djeco Puzzle - Eléphant játékot ajánljuk 6 éves kor felett, és akár 4 játékos is játszhat vele. A játékidő körülbelül 30-60 perc, attól függően, hogy mennyire gyorsan haladunk a puzzle kirakásával.

A Djeco társasjátékok nagyon népszerűek a világ számos pontján, és számos díjat nyertek az évek során. Az Eléphant puzzle kitűnő minőségű anyagokból készült, és garantáltan évekig tartó szórakozást nyújt majd.

Ha szeretnél egy fantasztikus játékot, amely garantáltan leköti majd az egész családot, akkor a Djeco Puzzle - Eléphant a tökéletes választás! Csodálatos művészeti alkotás, amelyet Te magad is kirakhatsz. Ne habozz tovább, vásárold meg ma és élvezd a játék izgalmait!

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
4,5 x 33,5 x 23,2 cm
Djeco cikkszám
DJ07652
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900076525
Cikkszám
56303

Djeco

Ha szereted a Djeco játékokat, oldalunkon a teljes Djeco választékot megtalálod az arcfestéktől a varrókészleteken át a fejlesztő játékokig. Több mint 2000 mesés Djeco játék az Okostojásjátékon! Kellemes böngészést kívánok!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!