TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!Diamoniak kártyajáték - Djeco

Diamoniak kártyajáték - Djeco
Diamoniak kártyajáték - Djeco
Diamoniak kártyajáték - Djeco
Diamoniak kártyajáték - Djeco

Diamoniak kártyajáték - Djeco

Kalandos vagy óvatos, minden játékos kialakíthatja a saját stratégiáját, hogy felépítse a kastélyt. Óvakodj a bosziktól,mert megbabonáznak! Legyél Te a Diamoniak nyertese és győzd le a boszorkányokat!
Garantált a gyermekek sikerélménye!
5-9 év közötti gyermekeknek ajánljuk, a játék 2-4 játékos részére.
Játék tartalma: 54 kártyalap: 4x6=24 "kastély" kártya, 20 "gyémánt" kártya,
7 "boszorkány" kártya, 3 "tündér" kártya.
A játék célja: Elsőként kell felépíteni a játékos színének megfelelő várat.
A játék előkészülete: Helyezzük a kártyákat lefelé fordítva az asztal közepére.
A játék menete: Az óramutató járásával megegyező irányban halad a játék. A legfiatalabb játékos vesz egy kártyát, amit megmutat a többi játékosnak. A játék során a játékosoknak legalább egyszer húzniuk kell, azután eldönthetik, hogy húznak még vagy a következő játékos jöhet.
Amikor húz a játékos egy kártyát a pakliból 4 féle lehetősége van:
- Ha egy "kastély" kártyát húz:
- ha még nem kezdett el kastélyt építeni, akkor maga elé teszi a kártyát és elkezdi építeni a húzott lap színe szerinti kastélyt (hacsak egy másik játékos még nem kezdett el építeni ilyen színű kastélyt).
- Ha más már elkezdett ilyen színű kastélyt építeni, akkor a felhúzott lapot a jobb keze felől maga elé helyezi. Amikor a játékosra újra rákerül a sor, akkor minden kártyát, ami a saját színéhez tartozik, fel kell használnia a kastélyépítéshez. A más színű kastélykártyákat azonban az asztalra kell helyezni a játékos jobb oldalára (talán megszabadul tőlük vagy "eladja" őket később a játék során.)
Egy "kastély" kártya felhúzása után a játékos húzhat egy másik kártyát a pakliból.
- Ha egy "tündér" kártyát húzott: akkor leteszi a kártyát az asztalra a játékos a jobb oldalára, és húzhat egy másik lapot a pakliból.
- Ha "gyémánt" kártyát húz: akkor a jobboldalára teszi az asztalon és húzhat egy másik lapot a pakliból. A "gyémánt" kártyákkal "kastély" kártyákat lehet venni másik játékostól, és segít kiegészíteni a saját kastélyt a saját színű kártyákkal (3 "gyémánt" kártyát lehet átváltani 1 "kastély" kártyára).
Vigyázat: - Ha egy játékos venni szeretne egy "kastély" kártyát (minden fordulóban csak 1 kártyát lehet venni) akkor nem húzhat a pakliból abban a fordulóban.
A játékosok nem utasíthatják el, hogy eladják a "kastély"kártyájukat.
- Ha a játékos egy "boszorkány" kártyát húz: Balszerencse. A játékosnak a "boszorkány" és 3-at a kártyái közül (gyémánt vagy a többi játékos színe szerinti kastély kártyát vagy akár a saját színű kastély kártyát is) a pakli mellé kell tennie az asztal közepére és a következő játékos jöhet. Ha kevesebb, mint 3 kártyája van, akkor annyit amennyi lapja maradt. - Ha a játékosnak van egy tündér kártyája, akkor azzal semlegesítheti a boszorkánykártyát úgy, hogy a boszorkány kártyát és a tündér kártyát a pakli mellé teszi az asztal közepére és a következő játékos jöhet.
A pakli: Amikor nincs több lap, akkor az egyik játékos veszi az összes lapot, ami a pakli mellett gyűjtöttek a játék során, megkeveri őket és visszateszi azokat egy új pakliként az asztal közepére.
Ki a nyertes? Az első játékos, akinek sikerül felépítenie a saját kastélyát teljesen (6 azonos színű kártyából), az nyer.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (181)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 560 Ft

Részletek

A Djeco Diamoniak kártyajáték egy olyan játék, amely garantálja gyermeke sikerélményét, fejlődését és a játék iránti szeretetét. Az óvatos és kalandos játékosok egyaránt kialakíthatják a saját stratégiájukat, hogy felépítsék a saját kastélyukat. Vigyázz, mert a boszorkányok megbabonáznak!

Az ajánlott életkor 5-9 év, és a játék 2-4 játékos számára ideális. A játék tartalma 54 kártyalap, amelyből 24 "kastély", 20 "gyémánt", 7 "boszorkány" és 3 "tündér" kártya. A játék célja, hogy az első játékosnak sikerüljön felépítenie a saját kastélyát teljesen (6 azonos színű kártyából).

A játék előkészülete egyszerű, csak helyezzük a kártyákat lefelé fordítva az asztal közepére. A játék menete is könnyen megtanulható. Az óramutató járásával megegyező irányban halad a játék, és a legfiatalabb játékos kezdi a játékot. A játékosoknak legalább egyszer húzniuk kell, azután eldönthetik, hogy húznak-e még vagy a következő játékos jöhet.

A játék során a különböző kártyalapokat kell használni a saját kastély építéséhez. A "kastély" lapokat fel kell használni a saját kastély építéséhez, azonban ha valaki már elkezdett ilyen színű kastélyt építeni, akkor a felhúzott lapot a jobb keze felől maga elé helyezi. A "gyémánt" lapokkal lehet venni másik játékostól "kastély" lapokat, és segít kiegészíteni a saját kastélyt a saját színű kártyákkal. A "boszorkány" lapok balszerencsét jelentenek, és a játékosnak kártyákat kell letennie, míg a "tündér" lapok segítséget nyújtanak a játékosoknak.

A Djeco Diamoniak kártyajáték egy olyan játék, amely garantálja a szórakozást és a kihívást minden játékos számára. A könnyen tanulható szabályok és a színes kártyalapok segítenek abban, hogy a játék élvezetes legyen az egész család számára. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus játékot, legyél Te a Diamoniak nyertese!

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
2,9 x 8,7 x 11,9 cm
Djeco cikkszám
DJ05117
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900051171
Cikkszám
50180

Bemutató videó

Saját videó / Iratkozz fel a TikTok és Youtube csatornánkra @gekkotoys

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek