TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Cubissimo logikai játék - Djeco

5 (1 vélemény)
Cubissimo logikai játék - Djeco
Cubissimo logikai játék - Djeco
Cubissimo logikai játék - Djeco
Cubissimo logikai játék - Djeco

Cubissimo logikai játék - Djeco

5 (1 vélemény)
Kockalandra fel! A Cubissimo a türelem játéka. Kocka-kalandok 7 éves kortól a térlátás és térérzékelés fejlesztésére kiválóan alkalmassak! Húzz egy feladványt, és rakd ki a képen látható alakzatot a különböző formájú elemekből. Látványos fejlődés játékosan, egyszerűen a Cubissimoval!
A játékban található hét fadarab különböző színekben és formákban. A játékosok célja, hogy a felhúzott feladatkártyákon lévő feladatokat teljesítsék, azaz leutánozzák a képen látható, színes, összeforgatott alakzatot az alaplapjukra. Amint ez kész, már csak ki kell egészítened a maradék fadarabbal, hogy egy egész kockát képezzenek a darabok. A játékban 30 kihívás van, növekvő nehézségi szintnek megfelelően. A játék rendkívül hatékonyan fejleszti a térlátást és térérzékelést, eleinte a szülőknek is kihívást jelenthet egy-két feladat megoldása.

A Cubissimo játék a megszokott Djeco minőségben, strapabíró dobozban, igényes kivitelezéssel, minőség fából készült csak Neked, az igazi játékélmányért!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (268)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

8 260 Ft

Részletek

A Cubissimo logikai játék egy fantasztikus módja annak, hogy a gyerekek fejlesszék a térlátásukat és térérzékelésüket, miközben élvezik a játékot. A játék 30 különböző kihívást tartalmaz, amelyek növekvő nehézségi szintnek megfelelően haladnak. Minden feladvány rendkívül látványos és színes, így a gyerekeknek nagyon élvezetes lesz megoldani őket.

A játékot 7 éves kortól ajánljuk, és akár egyedül, akár barátokkal együtt játszva is kiváló élményt nyújt. Az egész család szórakozhat együtt, míg a gyerekek fejlődnek és tanulnak azáltal, hogy megoldják a feladványokat.

A Cubissimo nagyszerű minőségű, fából készült elemekből áll, így biztos lehetsz benne, hogy a játék tartós és strapabíró. A kivitelezés is nagyon igényes, így a játék nem csak fejlesztő, de díszítő elemként is szolgálhat a szobában.

A játékhoz tartozó utasítások könnyen érthetőek, így eleinte a szülők is könnyen segíthetnek a gyerekeknek a feladványok megoldásában. Azonban ahogy a gyerekek fejlődnek, már maguk is képesek lesznek önállóan játszani, és újabb és újabb feladványokat megoldani.

A Cubissimo logikai játék már elnyert több díjat is, és nem véletlenül. Ez a játék fantasztikus módja annak, hogy fejleszd a képességeidet, miközben élvezed a játékot. Ne habozz tovább, vásárold meg a Cubissimot még ma, és indulj el a kocka-kalandok útján!

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
4,9 x 21,4 x 21,5 cm
Djeco cikkszám
DJ08477
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900084773
Cikkszám
56424

Bemutató videó

Bemutató videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
láttam másnál nem tapasztaltam