TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Brainbox - Világtörténelem társasjáték

Brainbox - Világtörténelem társasjáték

Brainbox - Világtörténelem társasjáték

Figyelj, memorizálj, gondolkozz. Óvodás és kisiskolás kortól egyaránt játékos tanulás. Ismerd meg a Brainbox játékokat. Játsszunk együtt, tanuljunk együtt!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 8 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (11)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 590 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Brainbox - Világtörténelem társasjáték egy fantasztikus módja annak, hogy elmélyítsd tudásodat a világtörténelemről. A játékban 56 kártya található, amelyek mindegyike egy érdekes tényt vagy információt tartalmaz, amelyek segítenek abban, hogy bővítsd tudásodat az emberiség történelméről. A játékot 10 másodpercig kell tanulmányozni, majd válaszolni kell a dobókockán szereplő minta szerinti kérdésekre.

A Brainbox - Világtörténelem társasjáték tökéletes választás lehet mind az egyéni, mind a csoportos játékokhoz. Játssz egyedül és versenyezz önmagaddal, vagy játszd együtt barátaiddal, családtagjaiddal vagy más játékosokkal. A játék ideális a 8 éves kortól felfelé, és a játékidő általában 10-15 perc.

A Brainbox - Világtörténelem társasjáték számos díjat nyert már, és több ezer elégedett vásárlója van világszerte. Ha szereted a játékokat, amelyek kihívást jelentenek és segítenek bővíteni a tudásodat, akkor ez a játék neked való! A homokóra segítségével mérheted az időt, így mindig tudod, hogy mennyi időd maradt arra, hogy válaszolj a kérdésekre.

Ha szeretnél egy olyan játékot, amely nem csak szórakoztat, hanem segít abban is, hogy bővítsd tudásodat a világtörténelemről, akkor ne habozz tovább, és vásárold meg a Brainbox - Világtörténelem társasjátékot még ma!

Adatok

Gyártó
TheGreenBoardGame
EAN
5025822936172
Cikkszám
59307

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!