TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Brainbox- Matematika kicsiknek társasjáték

Brainbox- Matematika kicsiknek társasjáték

Brainbox- Matematika kicsiknek társasjáték

A Brainbox- Matematika kicsiknek társasjáték kiváló eszköze a figyelem, a memória és a matematikai készségek fejlesztésének, már 5 éves kortól ajánlott! Játékosként az a feladatod, hogy húzz ez lapot, jegyezd meg mi volt rajta, és válaszolj a kérdésre! Emlékezz minden apró részletre! Ez a kreatív fejlesztő játék minőségi kivitelezésben lehet a tiéd, bárhová magaddal viheted a dobozában! A játékkal szuperül fejleszthetők az ovisok, kisiskolások matematikai ismeretei, játékos formában! A kicsiknek 10 másodperc áll rendelkezésükre megfigyelni a kártyákat, és dobni a kockával, majd megválaszolni a kidobott kérdést! A Brainbox- Matematika kicsiknek társasjáték örömteli élményeket biztosít a gyerkőcöknek!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (17)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 590 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Brainbox - Matematika kicsiknek társasjáték egy fantasztikus lehetőség arra, hogy óvodás és kisiskolás korú gyermekek számokkal, mennyiségekkel és matematikával ismerkedjenek meg, miközben szórakoznak és fejlesztik képességeiket. A játék által könnyedén fejleszthető a figyelem, memória és matematikai gondolkodás, így azok a gyerekek is élvezhetik, akiknek egyébként nehézségeik lennének ezen területeken.

A játék 5 éves kortól ajánlott, és akár egyedül, akár csoportosan is játszható. A játékosok kártyákat húznak, melyeken különböző képek láthatók, majd 10 másodperc áll rendelkezésükre arra, hogy megfigyeljék őket. Ezután a kártyát le kell takarni, és dobni egy dobókockával. A kocka dönti el, hogy melyik kérdést kell megválaszolni az adott játékosnak. Például, hány palástja van egy kúpnak? Hány különböző ételt látsz a képen? Ha a válasz helyes, a játékos jutalompontokat szerez, ha nem, akkor sajnos kimarad. A játék végén pedig az nyeri a játékot, akinek a legtöbb kártyája van a gyűjteményében.

A Brainbox - Matematika kicsiknek társasjáték nem csak izgalmas szórakozást, de értékes tanulási lehetőséget is nyújt a gyerekeknek. A játék kiválóan fejleszti a megfigyelőképességet, a számolási készséget, a figyelmet és koncentrációt, a memóriát és a rugalmas gondolkodást, valamint tárgyi tudást is biztosít. A minőségi kivitelezésnek köszönhetően pedig a játék nem csak tartós, de könnyen szállítható is, így akár utazás alkalmával is magunkkal vihetjük.

A Brainbox - Matematika kicsiknek társasjáték már több díjat is elnyert, és nagy népszerűségnek örvend a gyerekek, szülők és pedagógusok körében egyaránt. Ha szeretnéd, hogy a gyermeked szórakozva tanuljon és fejlődjön, akkor a Brainbox - Matematika kicsiknek társasjáték a tökéletes választás számodra!

Adatok

Gyártó
TheGreenBoardGame
EAN
5025822936394
Cikkszám
59312

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!