TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Brainbox - Közlekedés társasjáték

Brainbox - Közlekedés társasjáték

Brainbox - Közlekedés társasjáték

A BrainBox Közlekedés remek agytorna és szórakozás, egy vagy akár több játékos részére! Csak a megfigyelőképességed és a memóriád kell hozzá! Koncentrálj és jegyezz meg minél több információt 10 másodperc alatt a kihúzott kártyán lévő képről, majd dobj a kockával és válaszolj helyesen a kidobott szám szerinti kérdésre.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 8 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (19)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 590 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Brainbox - Közlekedés társasjáték ideális választás minden olyan játékos számára, aki szeretne kikapcsolódni, miközben az agyát is mozgatja. Az egy vagy akár több játékos számára is kitűnő szórakozást nyújtó játékot már 8 éves kortól ajánljuk. A játékidő rövid, így akár egy kis szünetben is könnyedén játszható.

A Brainbox - Közlekedés társasjáték izgalmas pillanatokat ígér minden játékosnak, ugyanis minden kártyán más és más képek találhatóak, amelyekről egy rövid időn belül meg kell jegyezni a lehető legtöbb információt. Ezután a dobókocka segítségével kiválasztott kérdésre kell válaszolni, és a helyes válasz ellenőrzése után már mehet is a további megfigyelés.

A Brainbox - Közlekedés társasjáték rengeteg pozitív visszajelzést kapott már a játékosoktól, és számos díjat is nyert az elmúlt években. A játék nem csak kikapcsolódást nyújt, de segíti a figyelem és a memória fejlesztését is, így nem csak szórakozás, hanem egy értékes és hasznos időtöltés is.

Ha szeretnél egy olyan társasjátékot, amely garantáltan leköt és fejleszt is, akkor a Brainbox - Közlekedés a tökéletes választás számodra! Csatlakozz te is a sok elégedett játékos táborához, és élvezd a játék izgalmait otthon vagy akár útközben is!

Adatok

Gyártó
TheGreenBoardGame
EAN
5025822936585
Cikkszám
59383

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!