TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Brainbox- Első számok társasjáték

Brainbox- Első számok társasjáték

Brainbox- Első számok társasjáték

Figyelem, memória és számolási készség fejlesztése már 3 éves kortól a Brainbox - Első számok játékkal! Húzz egy lapot, jegyezd meg, mi van rajta, és válaszolj a kérdésre! Na, emlékszel még, hány cica volt? Kreatív készségfejlesztő játék, minőségi kivitelezés, könnyedén szállítható csomagolásban!


Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (12)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 760 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Ezenfelül a Brainbox: Első számok játéknak számos díja van, köztük a Toy Insider Top Summer Toy 2019, a Family Choice Awards 2019 és a Tillywig Brain Child Award 2019, ami biztosítja, hogy a játék minőségi és értékes ajándék is lehet a gyerekeknek, születésnapokra vagy más ünnepi alkalmakra.

Ha szeretnéd, hogy a gyermeked játék közben tanuljon, fejlődjön és élvezze az időtöltést, akkor a Brainbox: Első számok játék tökéletes választás! Fedezzétek fel együtt a matematika alapjait, és élvezzétek a közös játék élményét. Vásárold meg most, és élvezzétek a játék és tanulás együttes örömét!

Adatok

Gyártó
TheGreenBoardGame
EAN
5025822936714
Cikkszám
59303

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!