TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Brainbox - A világ városai társasjáték

Brainbox - A világ városai társasjáték

Brainbox - A világ városai társasjáték

Figyelj, memorizálj, gondolkozz. Óvodás és kisiskolás kortól egyaránt játékos tanulás. Ismerd meg a Brainbox játékokat. Játsszunk együtt, tanuljunk együtt!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 8 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (12)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 590 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Brainbox - A világ városai társasjáték egy izgalmas és szórakoztató játék, amely nem csak az agyadat, de a tudásodat is fejleszti. A játékban egy vagy több játékos lehet, és ajánlott 8 éves kortól kezdve játszani vele. A játékidő körülbelül 10 perc, tehát rövid és gyorsan játszható, ha nincs sok időd. De ha van, akkor akár többször is meg lehet játszani.

A Brainbox - A világ városai társasjáték elnyerte a ToyTalk Awards 2011-es ezüst érmét. Ez azt jelenti, hogy a játék nagyon jó minőségű és nagyon népszerű, ami miatt sokan játszanak vele és szeretnek vele játszani.

A játék nagyon egyszerűen működik. A kártyák nagyon szépen illusztráltak, és mindegyik kártyán találsz megfigyelhető információkat. Minden kártyán szerepel egy város, és 10 másodperced van arra, hogy minél több információt megnézz és megjegyezz. Ezután dobókockával kell dobni, és egy kérdésre kell válaszolni, ami a kockán található. Ha helyesen válaszolsz, akkor megkapod a kártyát. Az játékos, aki a legtöbb kártyát gyűjti össze, nyer.

Ha szereted a kirakós játékokat és az agytornákat, akkor a Brainbox - A világ városai társasjáték neked való. Gyorsan, könnyen és szórakoztatóan fejlesztheted a tudásodat és az agyadat anélkül, hogy unatkoznál. A játék újrahasznosított anyagokból készült, így környezetbarát is. Ne habozz, szerezz be egy Brainbox - A világ városai társasjátékot és játssz vele!

Adatok

Gyártó
TheGreenBoardGame
EAN
5025822936448
Cikkszám
59305

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!