TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Az elvarázsolt labirintus társasjáték - fémdobozos kiadás

Az elvarázsolt labirintus társasjáték - fémdobozos kiadás
Az elvarázsolt labirintus társasjáték - fémdobozos kiadás
Az elvarázsolt labirintus társasjáték - fémdobozos kiadás
Az elvarázsolt labirintus társasjáték - fémdobozos kiadás

Az elvarázsolt labirintus társasjáték - fémdobozos kiadás

Itt az Elvarázsolt labirintus társasjáték új, fémdobozos kiadása, ami mágneses kivitelezése miatt utazásra is kiváló választás! Szerezzétek be ti is, hogy szuper élményeket szerezzetek! Játékosként varázslótanoncok bőrébe kell bújnotok és varázstárgyakat kell összegyűjtenetek a labirintusban! De vigyázzatok, a labirintus falaiba ütközve nehéz a továbbhaladás – ha megjegyzitek a fal alapján lévő színt, eltűnik előletek a fal! Küzdjetek meg együtt a legyügyesebb varázslótanonc címért!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
20 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (70)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 870 Ft

Részletek

Az Elvarázsolt Labirintus társasjáték egy izgalmas és szórakoztató játék, amelyet 2-4 játékos játszhat. A játékot 7 éves kortól ajánljuk, és akár 30-40 percig is eltarthat a játékidő, attól függően, hogy milyen ügyesek a játékosok.

A játék célja, hogy a játékosok varázstárgyakat gyűjtsenek a labirintusban, de csak akkor tudnak előre lépni, ha helyesen mondják ki a színeket, amelyek az egyes falak alapozásán láthatóak. Ha valaki eléri a célját, a falakat újra fel kell építeni mindenhol, így mindig más és más útvonalon kell eljutni a varázstárgyakhoz.

Az Elvarázsolt Labirintus többszörös díjnyertes játék, amely elnyerte a 2009-es Kindespiel des Jahres játék díját. Ez egy nagyszerű játék, amely fejleszti a memóriát, a figyelmet és a stratégiai gondolkodást. A játékot rendkívül egyszerű megtanulni, így bármelyik játékos élvezheti a játékot.

Ha szeretnél egy izgalmas és szórakoztató játékot, amelyet bármely korosztály élvezhet, akkor az Elvarázsolt Labirintus társasjáték tökéletes választás. A játék könnyen hordozható, így bárhová magaddal viheted, és garantáltan jó szórakozást nyújt minden játékosnak. Ne habozz tovább, szerezd be most az Elvarázsolt Labirintus társasjátékot és élvezd a játék izgalmait!

Adatok

Gyártó
DreiMagierSpiele
EAN
4001504514013
Cikkszám
59411

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!