TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Activity óvodásoknak társasjáték

Activity óvodásoknak társasjáték

Activity óvodásoknak társasjáték

Tartalma:
– 6 variálható játéktábla
– 165 játékkártya
– 2 elefánt
– magyar nyelvű játékszabály

Játékosok száma 3–16 fő
Játékidő kb. 30 perc

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 16 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (84)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 740 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az Activity óvodásoknak társasjáték egy fantasztikus lehetőséget kínál az óvodásoknak, hogy játékosan fejlesszék a kommunikációs és kooperatív készségeiket, miközben élvezik az izgalmas kihívásokat. A játék célja, hogy a két elefánt eljusson a vízhez az erdőn át. A játékmenet során egyszerű szavakat kell ügyesen lerajzolni, elmutogatni vagy szavakkal elmondani úgy, hogy a csapattársak kitalálják, melyik szóra gondoltunk.

A játék szórakoztató és vidám képes feladatokat tartalmaz, amelyek stimulálják a kreativitást és az ötletességet, és segítenek a gyerekeknek abban, hogy bátrabban kommunikáljanak és kifejezzék magukat. A játék két játékvariációval rendelkezik, amelyek közül választhattok: a kooperatív vagy a csapatjáték.

A játék minden részletében gondosan megtervezett, hogy az óvodások kényelmesen és könnyedén játszhassanak. A játék tartalmazhat 6 variálható játéktáblát, 165 képes feladatkártyát, 2 fa elefántot és 1 játékszabályt. Az Activity óvodásoknak társasjátékhoz pusztán papírra és ceruzára van szükség, így akár otthon is elkezdhettek játszani!

Az Activity óvodásoknak társasjáték már elnyerte a többi játékos elismerését, több elismerő díjat is nyert az elmúlt évek során. Az óvodások számára ajánlott, és 2-4 játékos játszhat egyszerre. A játék időtartama 45 perc és 1 óra között változhat, így elegendő ideje van a játékosoknak arra, hogy élvezzék a játék izgalmas kihívásait!

Ha szeretnéd, hogy a gyerekek órákon át szórakozzanak és fejlesszék a készségeiket, akkor az Activity óvodásoknak társasjáték a tökéletes választás számodra! Fedezd fel az erdőt az elefántokkal, és élvezd a játék izgalmas kihívásait!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890716645
Cikkszám
100142

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!