TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Activity - My First társasjáték

Activity - My First társasjáték

Activity - My First társasjáték

Az Activity Gyermek megújult csomagolásban! Az Activity My First játszva fejleszti a gyerekek kommunikációs és rajz készséget, valamint az előadó képességét. A kártyákon lévő feladványokat a feliratok mellett csodás, kis kedves, színes rajzok is ábrázolják, így azok a gyermekek is könnyedén, vidáman részt vehetnek a játékban, akik még nem, vagy csak kicsit tudnak olvasni.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 16 játékos részére
Játékidő :
20 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (23)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

9 570 Ft

Részletek

Az Activity My First társasjáték egy fantasztikus lehetőség arra, hogy a gyerekek fejlesszék a kommunikációs és rajzkészségüket, miközben vidáman játszanak. A játék könnyen érthető és variálható játéktáblája lehetővé teszi, hogy a játékidőt személyre szabjuk. A színes rajzok és a feliratok segítségével a játékba azok a gyerekek is könnyedén bekapcsolódhatnak, akik még nem tudnak olvasni.

A játékot két csapat játszhatja, így a társasjáték nem csak szórakoztató, de a csapatmunka készségét is fejleszti. A játékmenet egyszerű és szórakoztató, ahol a csapatok felváltva próbálják kitalálni a kártyákra írt feladatokat, hogy minél előbb elérjék az elefántjukkal a célmezőt. A játékhoz tartozó kártyák száma és összetettsége is garantálja, hogy a játék minden alkalommal új és izgalmas élményt nyújt.

Az Activity My First társasjáték minden olyan gyermek számára ideális, aki szeret játszani és fejleszteni kívánja az érzelmi és szellemi intelligenciáját. A játék megfelelő az óvodások, kisiskolások és akár a felnőttek számára is, akik szeretnének egy egyszerű, mégis szórakoztató játékkal ellazulni és fejleszteni a kreativitásukat.

Az Activity My First társasjáték az egyik legnépszerűbb és legjobban elismert társasjáték, amely számos elismerést kapott a játék tervezéséért és az oktatási értékéért. Ha szeretnéd, hogy a gyerekeid vidáman és szórakoztatóan fejlődjenek, akkor az Activity My First társasjáték az ideális választás. Ajándékozd meg őket ezzel a fantasztikus játékkal, és élvezd azt a boldogságot, amit a közös játék nyújthat!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890773549
Cikkszám
62091

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!