TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Piatnik Activity Club Edition - Travel - Piatnik

Piatnik Activity Club Edition - Travel - Piatnik

Piatnik Activity Club Edition - Travel - Piatnik

Tartalma:
– 110 feladatkártya (kártyánként 6 feladvánnyal)
– 1 homokóra
– 1 különleges kocka,
– 1 játékszabály

Játékosok száma 3–16 fő
Játékidő kb. 60 perc

Bővebben
Ajánlott korosztály :
18 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 16 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (61)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 590 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Piatnik Activity Club Edition - Travel egy igazán izgalmas és pikáns játék, amely elsősorban felnőtteknek ajánlott. A játék célja, hogy az összes játékos különböző feladványokat oldjon meg, melyek mind a szex és az erotikus témákról szólnak. A játék tartalmaz 660 új feladványt, így garantáltan sosem lesz unalmas a játékmenet.

A játékot 2-8 játékos játszhatja, így ideális választás egy baráti összejövetelen, vagy egy romantikus estén a párokkal. Azonban fontos tudni, hogy a játék csak 18 éven felülieknek ajánlott, hiszen a feladványok pikánsak és zavarba ejtőek lehetnek.

A játékhoz szükséges kiegészítők, mint a homokóra, különleges kocka és a játékszabály mind a dobozban megtalálhatóak. A játékszabályról pedig akár online is lehet tájékozódni.

A Piatnik Activity Club Edition - Travel elnyerte a 2010-es Év Társasjátéka díjat, így biztosak lehetünk benne, hogy egy minőségi és szórakoztató játékot tartunk a kezünkben.

Ha szeretnél egy izgalmas és forró estét a barátaiddal, vagy a pároddal, a Piatnik Activity Club Edition - Travel a tökéletes választás. Legyél Te is a játék legjobb és legszexibb játékosa!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890758508
Cikkszám
100308

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!