TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Piatnik Activity Club Edition - Activity Felnőtt társasjáték

4 (1 vélemény)
Piatnik Activity Club Edition - Activity Felnőtt társasjáték

Piatnik Activity Club Edition - Activity Felnőtt társasjáték

4 (1 vélemény)
Tulajdonságok:
Csak felnőtteknek készült az Activity Club Edition új 2015-as kiadása. Még több erotikával fűszerezett 770 új, izgalmas feladvány és új játékszabály várja a vállalkozó kedvű játékosokat!
A játékosoknak már nem csak a gátlásaikat kell legyőzniük, hanem az időt is, amit az időmérő kíméletlenül mér, és hangos csörgéssel jelzi, ha lejárt az idő.
Ezt a játékot csak olyan vállalkozó szellemű játékosoknak ajánljuk, akik képesek levetkőzni gátlásaikat, és nem jönnek egykönnyen zavarba, ha kényes, vagy éppen intimebb szót kell elmutogatni, lerajzolni, vagy körülírni.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
18 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 16 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (50)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

14 810 Ft

Részletek

Az Activity Club Edition egy fantasztikus felnőtt társasjáték, amelyet a Piatnik kiadó adott ki 2015-ben. Ez az új, átdolgozott kiadás garantáltan izgalmasabb, mint a korábbi verziói. A játék lényege, hogy csapatokat kell alkotni, akiknek különböző feladványokat kell megoldaniuk rajzolással, magyarázással vagy mimikával. Az időmérő a kényes egyensúlyt tartja fenn, és minden játékosnak 60 másodperce van a feladványok megoldására. A játék célja, hogy minél hamarabb érjünk a célba, de az igazi nyeremény az, hogy közben rengeteg nevetést és szórakozást élünk át.

Ez a játék csak felnőtteknek készült, hiszen tele van erotikus feladványokkal és szleng kifejezésekkel. Az 660 izgalmas feladvány garantáltan feldobja az estéjét, és ha félre lehet tenni a gátlásokat, akkor még jobb és szórakoztatóbb lesz. A játékot legalább két fős csapatokban kell játszani, és akár négy csapat is indulhat egyszerre. A játékhoz szükséges papír és ceruza, és a játék tartalmaz egy időmérőt, játékfigurákat, és egy játéktáblát is.

A játék elnyerte a Golden Geek díjat a Legjobb Partijáték kategóriában, és az Essen Spielt 2015 díját a Legjobb Felnőtt Játék kategóriában. A Piatnik Activity Club Edition egy fantasztikus ajándék lehet barátainknak, vagy ha szeretnénk egy nagyszerű estét eltölteni a barátainkkal. Ne habozz tovább, házasodj össze egy csapatban, és induljon a játék!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890709630
Cikkszám
100112

Vélemények

Átlagos értékelés:
4
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Szeretjük az Activityt és régen már próbáltam a Club kiadást, akkor nagyon jól szórakoztunk vele! Az időmérő kicsit zavaró lehet egyeseknek, az Originalban található homokóra számomra tökéletesen bevált!