TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



5 másodperc 3 válasz társasjáték

5 másodperc 3 válasz társasjáték

5 másodperc 3 válasz társasjáték

Mérettessétek meg magatokat az 5 másodperc 3 válasz társasjátékban, ki lesz közületek az, akinek a leggyorsabban vág az esze? A gondolkodtató, mégis pörgős társasjáték szuper szórakozást biztosít a család minden tagjának! A játék lényege, hogy 5 másodperc alatt felsoroljatok 3 dolgot a felhúzott kártyák alapján! Ezek lehetnek filmcímke, filmhősök vagy akár piros színű dolgok! Szánjatok időt az aktív kikapcsolódásra az 5 másodperc 3 válasz társasjátékkal!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
15 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (43)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

9 730 Ft

Részletek

A 5 másodperc 3 válasz társasjáték nagyon szórakoztató és izgalmas játék minden korosztály számára. A játék célja, hogy minél több kérdésre válaszoljunk helyesen és minél előrébb jussunk a táblán. A játékot 2-6 játékos játszhatja, és ajánlott 8 éves kortól. A játék időtartama körülbelül 30-45 perc, ami pont elég ahhoz, hogy egy izgalmas játékot játszhassunk barátainkkal vagy családtagjainkkal.

A játékban rengeteg vicces és érdekes kérdés található, amik egyszerre szórakoztatnak és fejlesztik az agyunkat. A kérdések különböző témákról szólnak, mint például állatok, filmek, sport, iskolai témák és még sok más. A kérdések szintje változó, így mindenki megtalálja a számára megfelelő kihívást.

A játékban található időmérő spirál nagyon izgalmas elem, amely fokozza a játék izgalmát. Az időmérő spirál segítségével csak 5 másodperc áll rendelkezésünkre, hogy adott kérdésre 3 választ adjunk. Ha nem sikerül, akkor a következő játékos jön, és ő próbálkozik. De vigyázzunk, mert az előző játékos válaszait már nem használhatja fel újra.

A játékban található PASSZ és CSERE kártyák lehetőséget adnak arra, hogy kicsit megváltoztassuk a játék menetét, és még izgalmasabbá tegyük a játékot. Ezekkel a kártyákkal kicsit meglephetjük az ellenfeleinket, és talán még több mezőt tudunk előre lépni.

Az 5 másodperc 3 válasz társasjáték több díjat is elnyert már, és nagyon népszerű a játékosok körében. Ha szereted a vicces és izgalmas játékokat, akkor ez a játék tökéletes választás számodra. Szerezd be te is, és élvezd a játék izgalmait barátaiddal vagy családtagjaiddal!

Adatok

Gyártó
Kensho
EAN
3760046788016
Cikkszám
62246

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!