TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Halli Galli Junior társasjáték Piatnik

5 (1 vélemény)
Halli Galli Junior társasjáték Piatnik

Halli Galli Junior társasjáték Piatnik

5 (1 vélemény)
A Halli Galli junior társasjáték egy fantasztikus gyorsasági játék, amelyet a kisebb korosztályba tartozók számára fejlesztettek ki! Ebben a bohócos változatban akkor kell a csengőre csapni, ha feltűnik két tökéletesen egyforma bohóc! Legyél te az, aki elsőként észreveszi, és a leggyorsabban csenget! Ez egy tökéletes játék 2-4 fő részére, már 4 éves kortól játszható! Gyűjtsétek össze a lehető legtöbb kártyát, fejlesszétek játékos formában a koncentrációs képességeteket és gyorsítsátok a reakcióidőtöket!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (40)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 960 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Halli Galli Junior társasjáték Piatnik nagyszerű választás minden gyermek számára, aki szereti a cirkuszi világot és az izgalmas játékokat. A játék lényege, hogy a játékosoknak figyelniük kell az aranyos bohócokra, és amikor két azonos színű bohócot látnak, gyorsan meg kell csapni a csengőt. A leggyorsabb játékos elnyeri a többi játékos felfordított lapjait, és az lesz a győztes.

A Halli Galli Junior társasjáték 2-4 játékos részére ajánlott, és 4 éves kortól lehet játszani. A játék időtartama általában 10-15 perc, ami ideális a gyerekek figyelmének fenntartásához és az izgalmas játékmenet élvezetéhez.

A doboz tartalmaz 56 kártyát és egy csengőt, amelyet a játékosoknak kell megcsapniuk, amikor azonos színű bohócot látnak. A játékszabály egyszerű és könnyen tanulható, így akár kisgyerekek is könnyen játszhatják.

A Halli Galli Junior társasjáték számos díjat nyert már, és nagy népszerűségnek örvend a gyerekek körében. A játék nem csak szórakoztató, de fejleszti a figyelmet, a reflexeket és a koncentrációt is, ami fontos a gyerekek számára.

Ha szeretnél egy szórakoztató és izgalmas játékot, amelyet egész család élvezhet, akkor a Halli Galli Junior társasjáték a tökéletes választás. Vásárold meg most, és élvezd a cirkuszi bohócok világát otthonodban!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890746697
Cikkszám
62265

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Szórakoztató, izgalmas, figyelemre öszpontontosít.