Szűrés

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 18 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 100 játékos részére
Játékidő
5 perc - 240 perc
Ár
1 989 Ft - 30 231 Ft

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Top 50 társasjáték

Az okostojasjatek.hu webshopban megtalálható a legjobb 50 társasjáték a szórakozás és kihívás kedvelői számára. A válogatásban megtalálhatóak az újabb kiadások mellett a klasszikus játékok is, így mindenki megtalálhatja a számára legkedveltebb játékot.

A top 50 között szerepelnek olyan népszerű társasjátékok, mint a Catan telepesei, a Carcassonne, a Dixit, a Ticket to Ride, a Pandemic, az Azul, az Uno vagy éppen a Dobble. Ezek a játékok nagyszerű lehetőséget biztosítanak a barátokkal, családdal való közös szórakozásra, kihívásra és a jó hangulat megteremtésére.

 

Tovább
 

A választékban találhatóak egyszerűbb, gyorsan tanulható játékok, de vannak bonyolultabb, stratégiára épülő játékok is. A játékok kiválasztásakor fontos szempont volt, hogy minél többféle érdeklődési körnek megfeleljenek, így a fantasy rajongóktól kezdve, a vonatokat kedvelőkön át, a logikai kihívásokat keresőkig mindenki megtalálja a számítását.

A top 50 társasjáték között szerepelnek olyan játékok is, amelyek már több díjat nyertek a nemzetközi játékkiállításokon, és garantáltan sok órányi kikapcsolódást és szórakozást biztosítanak. A játékok minősége és tartóssága is kiemelkedő, így hosszú éveken át élvezhetőek.

Ha egy kiváló minőségű, izgalmas társasjátékra vágyik, akkor érdemes végigböngészni a okostojasjatek.hu webshop top 50 kategóriáját, és garantáltan megtalálja a számára legmegfelelőbb játékot.

Tovább