TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Village Port társasjáték kiegészítő

Village Port társasjáték kiegészítő

Village Port társasjáték kiegészítő

Itt a lehetőség, hogy a saját hajódra szállj, és szeld a hét tenger vizeit. Bérelj kapitányokat, add el a hazai termékeket, és vegyél külföldi árukat. Küldd el misszionáriusnak a családtagjaidat távoli szigetekre, és kutass elrejtett kincsek után. A kiegészítő új életcélkártyákkal bővíti a karrierlehetőségeket, lehet belőled könyvmásoló, krónikás vagy akár lovag is. A(z) Village: Nemzedékek játéka - Village Port kiegészítő nevű társasjáték 2016-ban jelent meg a(z) Delta Vision kiadó gondozásában. Na ki lesz a(z) Village: Nemzedékek játéka - Village Port kiegészítő játék győztese?

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 5 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (2)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 380 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Village Port társasjáték kiegészítő kiváló lehetőséget ad arra, hogy még jobban elmélyülhess a Village játékélményében. Ez a kiegészítő csak a Village társasjátékkal együtt játszható, és kombinálható a Village Inn kiegészítővel is. A Village Port játéknak köszönhetően most lehetőséged van, hogy a saját hajódon utazva szelj át a hét tenger vizein. Bérelj kapitányokat, adj el hazai termékeket, és vásárolj külföldi árukat, hogy még gazdagabb és sikeres legyél.

A játék kiegészítője tartalmaz új életcélkártyákat, amelyek még több karrierlehetőséget biztosítanak. A játékosoknak lehetőségük van arra, hogy belőlük könyvmásoló, krónikás vagy akár lovag is legyen. A Village Port társasjáték kiegészítő tartalmaz egy tengertáblát, öt fahajót, öt raktérlapot, hat kincsesládát, hat kosarat kakaóval, hat bálát teával, 15 kapitánykártyát, négy falusi kártyát, 17 életcélkártyát, 12 befolyáskockát, négy előkészületlapot és egy útmutatót.

A játékban 2-5 játékos játszhat, és ajánlott játékosok életkora 12 évtől. A játékidő átlagosan 90 perc. A Village Port társasjáték kiegészítő számos díjat nyert már a játékiparban, amelyek közé tartozik például az Év Társasjátéka díj.

Ha szereted a Village társasjátékot, akkor a Village Port kiegészítőt semmiképpen sem hagyhatod ki. Ez a kiegészítő még jobb és izgalmasabb játékélményt biztosít számodra. Szállj hajóra, utazz el a világ különböző pontjaira, és vállalj kihívásokat, hogy a leggazdagabb és legsikeresebb játékos legyél!

Adatok

Gyártó
DeltaVision
EAN
9781938146619
Cikkszám
59341

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!