TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Varázsdoboz 50 társasjáték

Varázsdoboz 50 társasjáték

Varázsdoboz 50 társasjáték

Ez a bűvészkellékekkel gazdagon felszerelt Varázsdoboz a bűvészet titokzatos világába vezeti be a gyerekeket. A trükköket bűvészek lektorálták. Egy kis gyakorlással és kézügyességgel akár egész estét betöltő műsort is adhatnak az ifjú bűvészpalánták. Vajon sikerül e megtéveszteni a közönséget?

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (7)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

8 860 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Varázsdoboz 50 trükkel Piatnik egy varázslatos társasjáték, melynek segítségével a gyerekek bepillanthatnak a bűvészet titokzatos világába. A trükköket bűvészek lektorálták, így garantált a minőség és az élmény. A játékhoz szükséges eszközök is a dobozban találhatók, így azonnal elkezdhető a varázslás.

Az ajánlott életkor 8 évtől kezdve, azonban az idősebbek is nagy élvezettel próbálhatják ki magukat a varázslásban. A játék egy vagy több játékos számára is alkalmas, így akár a család vagy barátok is bekapcsolódhatnak a játékba.

A játékidő változó, attól függően, hogy mennyi időt szánunk a trükkök gyakorlására és előadására. Egy kis gyakorlással azonban akár egész estét betöltő műsort is adhatnak az ifjú bűvészpalánták.

A Varázsdoboz 50 trükkel Piatnik számos díjat nyert már el, többek között a "Legjobb gyermekjáték" kategóriában. A játék nem csak szórakoztató, de fejleszti a koordinációt, a kreativitást és a problémamegoldó képességet is.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked magával ragadó és szórakoztató varázsló lehessen, akkor ne habozz, vásárold meg a Varázsdoboz 50 trükkel Piatnik-ot! A játék garantáltan felejthetetlen élményt nyújt az egész családnak.

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890771743
Cikkszám
62067

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!