TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



V-Cube 4x4 egyenes versenykocka - fekete

V-Cube 4x4 egyenes versenykocka - fekete

V-Cube 4x4 egyenes versenykocka - fekete

Ez itt a 4x4 es kocka egyenes változata! Fedezd fel a profi V-Cube versenykockák izgalmas világát! Az egyedülálló technológiának köszönhetően nagyon könnyedén és precízen forognak, ami élvezetes játékot és gyorsabb kirakást eredményez.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (10)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 720 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A V-Cube 4x4 egyenes versenykocka egy szórakoztató és kihívást jelentő társasjáték, amely eltér az általános Rubik kockák szokványos játékmenetétől. Ez a fekete kocka kiváló minőségű anyagból készült, amely tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. A V-Cube technológia lehetővé teszi a könnyed és precíz forgást, így még élvezetesebbé válik a játék, és gyorsabb is lehet a kirakás.

A játék célja hasonló a hagyományos Rubik kockákhoz, ahol az összes oldalon azonos színű elemeket kell elhelyezni. Azonban a V-Cube 4x4 játékmenete egy kicsit eltérő, mivel a kis kockák párosan helyezkednek el, így nincs fix középrész, mint a 3x3-as vagy az 5x5-ös kocka esetében. Ezért a játék logikai kocka kirakása még nagyobb odafigyelést és egy kicsit másabb gondolkodásmódot igényel.

A játék ideális 10 éves kor felettiek számára, és akár többen is játszhatnak egyszerre. A játékmenet nehézsége és az egyedi kialakítás miatt egyedülálló élményt nyújt a játékosoknak, és garantáltan rengeteg órás szórakozást kínál.

A V-Cube 4x4 versenykocka győztese volt a 2018-as Magyar Társasjátékversenynek, ami bizonyítja, hogy egy igazán kiváló társasjátékról van szó. A játék időtartama változó, attól függően, hogy milyen gyorsan sikerül kirakni az összes oldalt, de akár órákig is eltarthat, és mindig izgalmas marad.

Ha szereted a kihívásokat és a logikai játékokat, akkor a V-Cube 4x4 egyenes versenykocka tökéletes választás az számodra. Fedezd fel a profi V-Cube versenykockák izgalmas világát, és dönts rekordot! Legyen a te szórakoztatásod és kihívásod a V-Cube 4x4 versenykockával!

Adatok

Gyártó
V-Cube
EAN
5206457000210
Cikkszám
55688

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!