TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



V-Cube 3x3 versenykocka - Labirintus

V-Cube 3x3 versenykocka - Labirintus
V-Cube 3x3 versenykocka - Labirintus
V-Cube 3x3 versenykocka - Labirintus
V-Cube 3x3 versenykocka - Labirintus

V-Cube 3x3 versenykocka - Labirintus

Ki tudsz jutni a labirintusból? Forgasd helyére a kocka elemeit, hogy összeálljon a labirinuts útvonala! 

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 520 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A V-Cube 3x3 versenykocka egy fejlesztő és szórakoztató játék, amelyet bármilyen korosztály számára ajánlunk. A kocka mérete 5x5x5 cm, így könnyedén magaddal viheted és bármikor játszhatsz vele. A játékhoz nincs szükséged semmilyen különleges tudásra vagy képességre, csak a logikádra és az ügyességedre. A V-Cube 3x3 versenykocka garantáltan leköti majd az agyad és fejleszti az elemző képességedet.

A kocka felületén nem matrica, hanem speciális festék található, így garantált a hosszú élettartam. A kocka egyedülálló technológiájának köszönhetően nagyon könnyedén és precízen forog, ami még élvezetesebb játékot és gyorsabb kirakást eredményez. A V-Cube 3x3 versenykocka Labirintus változatának kialakítása érdekesebbé teszi a játékot, hiszen a feladat nem csak az, hogy kirakd a kockát, hanem közben meg kell találnod a labirintus útvonalát is.

A játékidő a játékosoktól és a készségtől függően változhat, de általában 10-30 perc közötti. A játékot egyedül vagy barátaiddal is játszhatod, és garantáltan izgalmas és szórakoztató lesz.

A V-Cube 3x3 versenykocka több díjat is elnyert már, mint például a 2017-es Németország legjobb társasjátéka díjat, vagy a 2018-as UK Games Expo díjat. Ha szereted a logikai játékokat és szeretnél egy igazi kihívás elé állni, akkor a V-Cube 3x3 versenykocka Labirintus változata tökéletes választás lesz számodra.

Ne habozz tovább, vedd meg most a V-Cube 3x3 versenykocka Labirintus változatát és lépj be a profi V-Cube versenykockák izgalmas világába!

Adatok

Gyártó
V-Cube
EAN
5206457000494
Cikkszám
55049

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!