TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Űrhajós puzzle 16 db - Djeco

Űrhajós puzzle 16 db - Djeco
Űrhajós puzzle 16 db - Djeco
Űrhajós puzzle 16 db - Djeco
Űrhajós puzzle 16 db - Djeco

Űrhajós puzzle 16 db - Djeco

Fejleszti a gyermekek szem-kéz koordinációját, érzékelés-észlelését, kitattását.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (5)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 850 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Ez a Djeco Űrhajós puzzle 16 darabból áll, amelyekből egy csodálatos űrhajós jelenetet kell összepattintanunk. A puzzle darabok körülbelül 8x6,5 cm-es méretűek, így tökéletesen megfelelnek a kicsik kezeihez. A játék fejleszti a gyermekek szem-kéz koordinációját, érzékelés-észlelését és kitartását. Érdemes odafigyelni a finom részletekre, hogy minél könnyebben összeálljon a kép.

A játék ideje nagyban függ a játékosok tapasztalatától, ám általában 20-30 percet vesz igénybe. Ajánlott korosztálya 4 éves kortól, így a kisebbek is könnyedén játszhatnak vele. Ha pedig több gyerek van, akkor akár együtt is játszhatnak, így a szociális készségeik is fejlődnek.

A Djeco Űrhajós puzzle számos díjat nyert már, többek között a 2019-es Oppenheim Toy Portfolio Platinum Awardot is. Ez a társasjáték nem csak szórakoztató, de fejleszti is a gyerekek képességeit.

Ha szeretnél egy olyan játékot vásárolni gyermekednek, amely fejleszti a kézügyességét és az észlelőképességét, akkor a Djeco Űrhajós puzzle tökéletes választás. Összeállítása kellemes időtöltést nyújt a kicsiknek, és közben fejleszti a képességeiket. Ráadásul, ha egyszer elkészült a kép, akkor büszkén mutathatják meg a családjuknak és barátaiknak. Rendeld meg most és lássuk, ki tudja a leggyorsabban összeállítani a képet!

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
5,1 x 12,1 x 22,5 cm
Djeco cikkszám
DJ07265
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900072657
Cikkszám
56428

Bemutató videó

Djeco

Ha szereted a Djeco játékokat, oldalunkon a teljes Djeco választékot megtalálod az arcfestéktől a varrókészleteken át a fejlesztő játékokig. Több mint 2000 mesés Djeco játék az Okostojásjátékon! Kellemes böngészést kívánok!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!