TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Űrcsempészek társasjáték

Űrcsempészek társasjáték
Űrcsempészek társasjáték
Űrcsempészek társasjáték
Űrcsempészek társasjáték
Űrcsempészek társasjáték
Űrcsempészek társasjáték

Űrcsempészek társasjáték

Mi kell ahhoz, hogy te legyél az ismert világegyetem legrafináltabb csempésze? Át kell látnod, hogy a rendelkezésre álló energiából mely űrszektorokba juthatsz el, és kikre tudod rásózni a raktérben felhalmozott rakományt. Mindezt a többieknél gyorsabban, mert a vetélytársaidnak is ez a célja, és ha nem vagy elég figyelmes, lemaradsz a legértékesebb űrszektorokról. Két hipertérugrás között okosan töltsd fel a készleteid, hogy legyen mivel gazdálkodj, de ügyelj arra, hogy végül semmi ne maradjon a nyakadon! Az Űrcsempészek egy taktikai reflexjáték, amelyben nem csak jól kell döntened, de gyorsan is!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 710 Ft

Részletek

Az Űrcsempészek társasjáték szórakoztató és izgalmas kikapcsolódást kínál minden korosztálynak. Akár családi estékre, baráti összejövetelekre vagy akár csak egy pár órányi szórakozásra vágyunk, ez a játék minden igényt kielégít.

A játékot 2-4 játékos játszhatják, és 8 éves kortól ajánlott. A játékidő 30-60 perc, így nem túl hosszú, de nem is túl rövid, így pont ideális egy játékhoz. A játékot a Critical Role nevű YouTube-csatorna is ajánlja, ami biztosíték arra, hogy egy nagyon jó társasjátékot választasz.

Az Űrcsempészek több díjat is elnyert már, mint például a 2019-es Golden Geek Awards legjobb családi játéka, így ez is bizonyítja, hogy magas színvonalú termékről van szó.

Az Űrcsempészek egy igazán izgalmas és stratégiai játék, ahol a játékosoknak gyorsan és okosan kell cselekedniük ahhoz, hogy megnyerjék a játékot. A játékmenet egyszerű, de mégis nagyon változatos, így minden alkalommal más és más lehet az eredmény. A játék során az energiánkat és a négyféle áruunkat kell ügyesen beosztanunk, hogy minél több bolygót szolgáljunk ki és minél több pénzt keressünk.

Az Űrcsempészek társasjáték remek választás mindenki számára, aki szereti az űrkalandokat és a stratégiai játékokat. Ha szeretnél egy izgalmas játékot játszani barátaiddal vagy családoddal, akkor ne habozz, és válaszd az Űrcsempészeket. Garantáltan nagy élmény lesz, és a játék végén mindenki mosolyogva távozik majd az asztaltól.

Adatok

Gyártó
Gémklub
EAN
5999556750246
Cikkszám
59377

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek