TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Tropico társasjáték

Tropico társasjáték
Tropico társasjáték
Tropico társasjáték
Tropico társasjáték

Tropico társasjáték

A Tropico kártyajáték igazán próbára teszi a memóriádat. Azt gondoltad, hogy a Te memóriád kikezdhetetlen? Tedd próbára, garantáltan meglepődsz.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 8 játékos részére
Játékidő :
10 – 20 perc
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (9)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 400 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Tropico társasjáték egy izgalmas és szórakoztató játék, amely garantáltan fejleszti a megfigyelő és memóriakészségedet. A játékban fel kell fedezned az állatokat, amelyek a dzsungel minden színében megtalálhatóak. A játék elindítása előtt minden játékos megkapja a kártyáit, amelyeket körbe adnak egymásnak. Az első játékos felfedi egy kártyát és elmondja, hogy milyen állat van a kártyán. A következő játékosnak hasonlóan kell eljárnia, majd így tovább. Az a játékos, aki hibázik vagy nem emlékszik az előző kártyákra, kiesik a játékból.

A Tropico társasjáték ideális 2-4 játékos számára, akik nemcsak szórakozni szeretnének, hanem fejleszteni is készségeiket. A játék ajánlott életkor 6 éves kortól, így a kisebbek is könnyen megérthetik a szabályokat és élvezhetik a játékot. A játékidő általában 10-15 perc, így tökéletes alkalom lehet egy rövid szünetre vagy egy kellemes családi estére.

A Tropico társasjáték díjnyertes játék, amely bizonyítja, hogy mennyire izgalmas és szórakoztató. A játék nevelő hatása is kiemelkedő, hiszen a megfigyelőképességed és memóriád fejlesztése mellett a logikai gondolkodásod is javulni fog.

Ha szeretnél egy izgalmas és szórakoztató játékot, ami nemcsak szórakoztat, de fejleszti is készségeidet, akkor a Tropico társasjáték tökéletes választás számodra. Legyen szó baráti összejövetelről, családi estéről vagy egy rövid szünetről, ez a játék mindig garantálja a jó hangulatot és a kihívást. Ne habozz, szerezd be most és élvezd a dzsungel minden színét!

Adatok

Gyártó
CocktailGames
EAN
3760052142727
Cikkszám
55696

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!