TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



TRAX Játékkészlet

TRAX Játékkészlet

TRAX Játékkészlet

Ha igazán jó logikai játékot keresel, akkor a Trax-ot neked ajánljuk! Két játékos, egymásnak feszülő agytekervények és ízléses kivitelezés. Igyekezz nyertes alakzatot készíteni a saját színedből, és nyerd meg ezt a fantasztikus, gondolkodást készségfejlesztő játékot!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (3)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 760 Ft

Részletek

A Trax játékkészlet kiváló választás lehet minden olyan játékos számára, aki szereti a logikai játékokat és kihívásokat keres az agyának. A játék két játékos számára tervezett, akiknek az a feladata, hogy a saját színeikből alkossanak megnyerő alakzatokat és vonalakat, mielőtt az ellenfelük megteszi ugyanezt.

A játék szabályai könnyen és egyszerűen elsajátíthatók, azonban a játékmenet nagyon izgalmas és kihívást jelent minden játékos számára. A Trax játékban nincs szerencse faktor, csak a játékosok logikus gondolkodása és a megfelelő stratégia juttathatja őket a célba.

A Trax játékkészletet 8 éves kortól ajánljuk mindenki számára, aki szereti a logikai játékokat és szórakozást keres az egész családjával. A játék időtartama változó lehet, de általában 20-30 percig tart egy játszma.

A Trax játékkészlet több elismerést és díjat is nyert már, így biztos lehet abban, hogy egy minőségi és kiváló játékkészletet kap a vásárló. A játék nem csak kihívást jelent, de fejleszti a logikus gondolkodást és a figyelmet is, ami fontos szerepet játszik a mindennapi életünkben is.

Ha igazán jó logikai játékot keresel, akkor a Trax játékkészlet kiváló választás lehet számodra és az egész család számára. Vedd meg most és légy te is részese egy fantasztikus, gondolkodást fejlesztő játéknak!

Adatok

Gyártó
Tantrix
EAN
9417067501103
Cikkszám
55162

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek