TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Touria társasjáték

Touria társasjáték
Touria társasjáték
Touria társasjáték
Touria társasjáték

Touria társasjáték

Nyerd el a hercegnő kegyeit lovagi tornán, sárkányokat legyőzve, esetleg ékszereket és más varázslatos holmikat ajándékozva - és légy Te is a királyi család tagja! Bizonyítsd szerelmed a Touria társasjátékban!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

11 510 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Touria társasjáték egy fantasztikus lehetőség arra, hogy az egész család összejöjjön és együtt élvezze a játék élményét. A játékmenet izgalmas és változatos, így garantáltan senkinek sem fog unalmas lenni. A játékidő hosszúsága pedig körülbelül 60 perc, így pont elég idő van arra, hogy mindenki belemerüljön a játékba és élvezze a közös időtöltést.

A Touria társasjáték már 10 éves kortól ajánlott, így tökéletes lehetőség arra, hogy a fiatalabb generáció is bekapcsolódjon és élvezze a játékot. A játékban a játékosoknak lovagok bőrébe kell bújniuk és meg kell küzdeniük a hercegnő kegyeiért. Az izgalmas játékmenet során sárkányokat kell legyőzni, lovagi tornákon kell részt venni és varázslatos holmikat kell megszerezni az erdei tündérektől. Az egész játék során pedig rengeteg taktikára és stratégiára van szükség ahhoz, hogy elnyerd a hercegnő kegyeit.

A Touria társasjáték nem véletlenül nyert el több díjat is, hiszen valóban fantasztikus játékélményt nyújt az egész családnak. A játék kivitelezése is kifogástalan, így garantáltan mindenkit elvarázsol majd a varázslatos Toluria világa.

Ha Te is szeretnél egy fantasztikus játékélményt átélni az egész családdal, akkor a Touria társasjáték a tökéletes választás számodra. Garantáltan mindenki belemerül majd a játékba és élvezni fogja a közös időtöltést. Ne habozz, próbáld ki Te is a Touria társasjátékot és légy Te is a királyi család tagja!

Adatok

Gyártó
HuchAndFriends
EAN
4260071879394
Cikkszám
59421

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek