TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Ticket to Ride társasjáték

Ticket to Ride társasjáték
Ticket to Ride társasjáték
Ticket to Ride társasjáték
Ticket to Ride társasjáték

Ticket to Ride társasjáték

Nyelv: Angol
Zseniális társas a könnyed stratégiajátékok kedvelőinek. A játékosok vonat összeköttetéseket próbálnak teremteni Amerika városai között, és minél több titkos megbízást sikerül elvégezni, annál nagyobb az esély a győzelemre. Érdemes azonban hosszú távon tervezni, mert a leghosszabb összefüggő szakasz tulajdonosa jelentős előnyre számíthat a véghajrában.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 5 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
Angol
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (6)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

18 230 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Ticket to Ride társasjáték az egész család számára remek szórakozást nyújt, hiszen könnyen elsajátítható játékszabályainak köszönhetően mindenki számára élvezetes élményt nyújt. A játékot 2-5 játékos játszhatja, és ajánlott korosztálya 8 éves kortól.

A játék során a játékosok különböző jegyek segítségével igyekeznek összekötni Észak Amerika nagyvárosait, és lefoglalni a vasútvonalakat. A játéknak gyönyörű grafikája van, ami még élvezetesebbé teszi a játékmenetet.

A játékban 240 színes vasúti kocsi található, amelyeket a játékosok használnak a vasútvonalak elfoglalásához. Emellett 144 játékkártya, 110 vagonkártya, 2 reklámkártya, 5 fabábu és egy szabálykönyv is megtalálható a játékban.

A játékidő átlagosan 30-60 perc, és azok a játékosok is élvezni fogják, akik nem rajonganak a stratégiai játékokért. A Ticket to Ride társasjátéknak számos díja van, köztük a 2004-es Spiel des Jahres díj, amely a világ legjobb társasjátékának járó elismerés.

Ha szeretnél egy izgalmas és lendületes játékot játszani, amely az egész családnak megfelelő, akkor a Ticket to Ride a tökéletes választás számodra! Csatlakozz a játékosokhoz, és éld át a vasúti kaland izgalmait!

Adatok

Gyártó
DaysOfWonder
EAN
824968717912
Cikkszám
58808

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek