TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Ticket to Ride Nederland-Map Collection: 4. kiegészítő

Ticket to Ride Nederland-Map Collection: 4. kiegészítő

Ticket to Ride Nederland-Map Collection: 4. kiegészítő

Nyelv: Angol
A nkülönösk Ticket to Ride térkép kiegészítő. Ezúttal Hollandiában utazgathatunk, ahol a stratégiánk tervezésénél számításba kell vennünk a hidakon való átkelésért fizetendő vámot is.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 5 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
Angol
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (12)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

10 470 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Ticket to Ride Hollandia egy fantasztikus kiegészítő a népszerű Ticket to Ride társasjátékhoz. Ezzel a negyedik térképpel most Hollandiában játszhatunk, és élvezhetjük az ország sokszínűségét és történelmi helyeit. A játékban a hidakon való átkelésért vámot kell fizetni, így a stratégiánknál fontos szerepet kap a tervezés.

A doboz tartalma egy Hollandia térkép tábla, 44 kártya és hídvám tokenek, illetve egy játékszabály. Fontos megjegyezni, hogy ez csak egy kiegészítő térkép, amelyet az alapjátékhoz kell használni.

A játék 2-5 játékos részére ajánlott, és 8 éves kortól lehet játszani. Az egy játék időtartama általában 30-60 perc, ami ideális időtartam egy társasjátékhoz.

A Ticket to Ride Hollandia már nyert el több díjat is, köztük az 2015 Golden Geek játék díját, az ősz 2015 Board Game díját, és a 2016 As d'Or díjat. Ez bizonyítja, hogy ez a kiegészítő térkép nagyon szórakoztató és izgalmas játékélményt nyújt.

A Ticket to Ride Hollandia egy fantasztikus ajándék lehet azok számára, akik szeretik a stratégiai társasjátékokat. Ez a kiegészítő térkép garantáltan izgalmas és szórakoztató időtöltést kínál az egész család számára. Töltsd velünk az idődet, és utazzunk Hollandiába a Ticket to Ride Hollandia segítségével!

Adatok

Gyártó
DaysOfWonder
EAN
824968817766
Cikkszám
58812

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek