TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Tick Tack Bumm Junior társasjáték Piatnik

5 (2 vélemény)
Tick Tack Bumm Junior társasjáték Piatnik

Tick Tack Bumm Junior társasjáték Piatnik

5 (2 vélemény)
A Tick Tack Bumm - Junior megújult kiadás társasjáték szuper szórakozást biztosít a család apraja-nagyja számára! Ebben a játékban, ami több országban is elnyerte az „Év játéka” díjat, senki nem tudja, meddig ketyeg a bomba! Vajon kinek a kezében lesz, mikor elhangzik a Bumm? Mondj gyorsan egy szót a felhúzott kártyán lévő képpel kapcsolatban, és gyorsan add át a bombát a következő játékosnak! Az idő előrehaladtával az izgalom egyre fokozódik, légy részese te is a felejthetetlen élményeknek!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (23)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 690 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Tick Tack Bumm Junior társasjáték az ügyességi és gondolkodtató játék szerelmeseinek készült. A játékosoknak gyorsan kell reagálniuk a körükben ketyegő időzített bombára, amely random időpontban BUMM-ot mond, és az adott játékosnak kell kitalálnia egy adott témához tartozó szót. Ez a játék garantáltan feszült és izgalmas perceket biztosít mindenkinek.

A Tick Tack Bumm Junior társasjáték ideális 2-4 játékos számára, akiknek az életkoruk meghaladja az 5 évet. A játék időtartama változó, azonban általában 20-30 perc között mozog, így akár több játékot is játszhattok egymás után.

A Piatnik, a játékgyártó cég, amely a Tick Tack Bumm Junior társasjátékot készítette, számos díjat nyert a játékiparban. A cég szakértői a játékfejlesztésben és a minőségi játékok gyártásában jártasak, ami miatt a Tick Tack Bumm Junior társasjáték is kiváló minőségű és tartós játék, amely hosszú időn át szórakoztatja majd a játékosokat.

Ha szeretnéd elhozni otthonodba a Tick Tack Bumm Junior társasjátékot, akkor ne habozz tovább, hiszen ezzel a játékkal garantáltan nem fogsz unatkozni. Ideális ajándék lehet gyerekeknek, felnőtteknek, barátoknak és családtagoknak is, így érdemes beszerezni egy példányt már ma!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890744969
Cikkszám
62073

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(2 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
klassz játék, bár van olyan gyerek, akinek stresszes lehet
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Jó ár.