TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Tick Tack Bumm Family társasjáték - Piatnik

Tick Tack Bumm Family társasjáték - Piatnik

Tick Tack Bumm Family társasjáték - Piatnik

Tartalma:
– 1 játéktábla
– 165 feladatkártya
– 8 játékosbábu
– 1 bomba időmérő
– 1 pohár
– 1 fagolyó
– 1 dobókocka
– 1 kocka (1–3 számokkal)
– 1 játékszabály

Játékosok száma 3–8 fő
Játékidő kb. 30 perc

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 8 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (18)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 970 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Tick Tack Bumm Family társasjáték az egész család számára garantált szórakozást biztosít. A játék során kiderül, hogy ki a leggyorsabb gondolkodó, a legjobb szóakrobata, rímelőművész és ügyes kézimunkás. A kocka dobása után mindig más és más kihívások várnak a játékosokra, ami fokozza a játék izgalmát és változatosságát.

A játék tartalmaz egy elektronikus időmérő bombát, ami még nagyobb feszültséget kelt a játékban, hiszen az időmérő lejárta után robban a bomba. Az egész család számára szórakoztató játékmenet és a látványos eszközök garantáltan lekötik majd az egész család figyelmét.

A játékot 2-12 fő játszhatja, így akár a szomszédokkal is egyszerűen össze lehet hívni egy játék estét. Az ajánlott korosztály 8 évtől kezdve, de az idősek is szívesen játszanak vele, hiszen a játék minden korosztály számára élvezetes.

A Piatnik Tick Tack Bumm Family társasjáték világszerte több mint 6 millió példányban kelt el, és számos díjat nyert már el, többek között a Toy Award (Játék díj) és a Mensa Select díjat is elnyerte. A játék tartalmaz egy játékleírást, ami segítséget nyújt a játékosoknak a játék menetében és a szabályokban.

A játékidő változó, attól függően, hogy mennyi időt szeretnénk játszani, de általában 30-45 percet vesz igénybe egy játék. A játéktábla, a kártyák, a figura és a pohár plusz fagolyó, a kukaclapka, a szimbólumkocka és az elektronikus időmérő bomba mind részét képezik a játékcsomagnak. Az AAA 1,5V-os elemek nem tartoznak a csomaghoz, így azt külön kell beszerezni.

Ne habozz, válasszátok a Piatnik Tick Tack Bumm Family társasjátékot, hogy garantáltan vidám és izgalmas perceket töltsétek el egymás társaságában!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890714696
Cikkszám
100665

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!